Jedan od najvećih fudbalera svih vremena

Legendarni Ronaldinjo glumi u spotu, radi ono što najbolje zna

  • Извор: Агенције
  • 21.05.2023. 11:57

Jedan od najvećih fudbalera svih vremena, Brazilac Ronaldinjo, glumi u spotu pjevača Bed Banija.

Najbolji uvijek biraju najbolje. Poznati portorikanski pjevač Bed Bani (29), koji se godinama nalazi u vrhu najslušanijih umjetnika, angažovao je u svom posljednjem spotu fudbalsku zvijezdu Ronaldinja (43).

Ronaldinjov sin potpisao za Barselonu

Ronaldinjov sin potpisao za Barselonu

Koliko je plijenio kao igrač na terenima širom planete, nekadašnji napadač nastavio je još više da privlači pažnju kad je okončao profesionalno bavljenje fudbalom. Počeo je da živi od reklama, sarađivao je sa mnogobrojnim brendovima, a u jednom trenutku završio je u paragvajskom zatvoru zbog posjedovanja lažnih dokumenata i tamo je proveo oko pola godine.

Bobi Marjanović i Ronaldinjo se ludo proveli na koncertu

Bobi Marjanović i Ronaldinjo se ludo proveli na koncertu

Međutim, nemili događaj nije uticao na njegovu popularnost, već je i dalje nastavio da plijeni harizmom gdje god se pojavi. Stoga ne čudi što ga je popularni Bed Bani uzeo za spotom, piše Informer.

Ronaldinjo bio na ivici bankrota, sada ponovo uživa u luksuzu

Ronaldinjo bio na ivici bankrota, sada ponovo uživa u luksuzu

Riječ je o pjesmi “Where she goes” a Brazilac se u nekoliko navrata vidi u kadru kako radi ono što najbolje u životu zna – pimpuje loptu na plaži.


U ostalim kadrovima prikazani su žurka, luksuzni automobili, lijepe žene i sve ono što mladi ljudi vole. Za samo dva dana, spot ima blizu deset miliona pregleda.

Pratite nas i putem Vibera

Тагови: