Larisa Sumpani

Manekenka pokazala rendgenski snimak svoje zadnjice

 • Izvor: Agencije
 • 23.05.2023. 11:00

Brazilska manekenka i influenserka Larisa Sumpani (24) na svom je Instagram profilu objavila fotografije s rendgenskim snimcima svoje zadnjice kako bi stala na kraj kritičarima koji tvrda da je 'dorađena', piše "New York Post".

"Moja je guza potpuno prirodna i simetrična, nikad je nisam podvrgla hirurškom dorađivanju", rekla je Sumpani.

Manekenka tvrdi da je opseg njene zadnjice 101 centimetar te da je svaki od njih prirodan, a na njenom profilu često možemo vidjeti fotografije zadnjice u prvom planu. 

Brazilka je prokomentarisala šta misli u vezi glasina za njenu zadnjicu.

"Mislim da ljudi nisu navikli vidjeti tako lijepu i prirodnu guzu. Vjerovatno zato misle da je silikonska", rekla je pa dodala da je nebrojeno puta morala odgovoriti na pitanje je li to prava guza.

"Mnogo sati provodim u teretani i brinem o svom tijelu. Sve je to važno kako bi moja guza bila savršena", zaključila je. 

Larisu na Instagramu prati oko 200 hiljada pratilaca, a fotografija koju je objavila postala je pravi hit na društvenim mrežama. 

Tagovi:
 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.

 • 17:50 Metar moga sela (R)

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice naše medijske kuće, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.

 • 18:20 Na ivici terena

  Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević i u trećoj sezoni emisije 'Na ivici terena' upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centralna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.