Oštro dematnovala priče

Marina Gagić "potkačila" Darka Lazića i njegovu novu djevojku

  • Izvor: Agencije
  • 07.09.2022.08:43

​Darko Lazić ne prestaje da intrigira javnost svojim ljubavnim životom, nakon raskida sa pjevačicom Barbarom Bobak pojavile su se slike sa izvijesnon Katarinom koja je kako mnogi tvrde njegova aktuelna djevojka.

Nova ljubavna veza je donijela i nova nagađanja, te se polemisalo o tome da je Darkova nekadašnja vjerenica Marina Gagić napravila skandal kada je čula da njen bivši ima novu djevojku.

Marina se odmah oglasila i oštro dematnovala priče koje su se pojavile u javnosti.

"Nisam pravila skandale ni kada sam trebala pa zašto bih sada kada između nas nema ništa. To je apsolutna glupost i neistina i smatram da je Darkovo bilo da to demantuje a ne ja", rekla je Marina i dodala da sa Lazićem nikada nije obnavljala vezu nakon raskida.

"Mi se nikada nismo mirili, nas dvoje imamo dobar odnos zbog našeg deteta, tačnije imali smo. On je savršen otac kada je sam, čim nađe devojku to je druga priča", izjavila je Gagićeva.

Podsjetimo, prije nekoliko dana se oglasio i još uvijek zakoniti muž Darkove nove djevojke, Đorđe i javno je poslao poruku pjevaču i bivšoj ženi.

"Darka Lazića ne poznajem lično niti sam ikada bio u bilo kakvom kontaktu sa njim", rekao je on, pa se osvrnuo na odnos sa ženom i priznao kako su njihova djeca prihvatila razvod.

"Zamislite samo kako se osećam dok roditelji dece koju treniram čitaju natpise po novinama. Istu tu decu učim da veštinu koriste isključivo u samoodbrani i da ne budu nasilni. Šta god više da izjavim mogu samo da nanesem štetu i Katarini i sebi", istakao je Đorđe, prenosi Grand.

Tagovi: