ATV

“Promijenila je brojeve”

Mediji: Bebi Bol viđena u narodnoj kuhinji; Prijatelj se oglasio

  • Izvor: Blic
  • 02.06.2023. 13:26

Prijatelj Dragane Todorović (60), poznatije kao Bebi Dol, oglasio se nakon određenih navoda da pjevačica ima finansijske probleme, te da je navodno viđena i kako uzima hranu u narodnoj kuhinji.

Kako ističe ovaj čovjek koji nije želio da bude imenovan, Bebi nema finansijskih poteškoća, a otkrio je i da je nedavno naslijedila vrijednu nekretninu u srcu Vračara.

“Promjenila je sve brojeve telefona, ne javlja se nikome. Njoj je majka, nažalost, pred smrt, otac je takođe jako loše, tako da je rastrzana u svemu tome”, rekao je njen prijatelj na početku razgovora.

Ruski astrolog tvrdi da će se na ovaj datum desiti prava nesreća:

Ruski astrolog tvrdi da će se na ovaj datum desiti prava nesreća: "Ni ne slutite šta vam se sprema"

“Već tri-četiri godine piše knjigu, modno muzičkog sadržaja. Nije se oprostila od muzike, ima on neke dvije-tri nove pjesme, koje je prije korone snimila, pa je sve stopirala zbog mamine i ćaletove bolesti i zbog tetkine smrti”, istakao je ovaj čovjek za Blic.

Na pitanje o navodima kako je Bebi navodno viđena u narodnoj kuhinji, ističe da o tome nema ni govora.

“Zvali su me svi u vezi ovoga što je izašlo. To nije istina, mi smo prijatelji 20 godina, upućen sam u sve. Bebi je udata, njen muž je čovjek Amerikanac, koji ima platu 4.000 evra. Ja to sve znam jer te finansije idu preko mene, ona takođe dobija novac od autorskih prava, njena majka ima lijepu penziju, tako da to nema veze sa istinom. Tetka joj je nedavno umrla, ostavila joj je stan od 200 kvadrata, u Krunskoj. Da nema šta da jede, prodala bi stan”, zaključio je.

Tagovi: