Nakon vjenčanja

Mediji: Dženifer Lopez i Ben Aflek se razdvojili

  • Izvor: vecernji.hr
  • 10.08.2022.21:00

Dženifer Lopez i Ben Aflek su se vjenčali prije samo tri nedjelje, ali su već odlučili da se razdvoje. Kako pišu strani mediji, bračni par nakon medenog meseca želi neko vrijeme da provede odvojeno i da se posvete svojim karijerama.

Mediji navode da Dženifer Lopez i Ben Aflek smatraju da će im ovaj potez dugoročno koristiti i pomoći da održe vezu. Odluku su donijeli kako se čarolija između njih ne bi izgubila, a žele da se distanciraju kako bi se još više uželjeli jedno drugog.

"Uvijek razgovaraju, šalju poruke, čuju se preko Fejstajma kad su razdvojeni i rade. A vrijeme razdvojenosti čini ponovni susret mnogo boljim. Dženifer voli to što zna da će njen suprug biti uz nju bez obzira na sve. Biti razdvojen tako brzo nakon venčanja nije idealno. Ali znaju da imaju cijeli život pred sobom i uživaju u svakom minutu putovanja", stoji u izjavi izvora navodno bliskog paru.

Ni Ben Aflek ni Dženifer Lopez nisu potvrdili ove navode.

Podsjetimo, Dženifer Lopez i Ben Aflek su se vjenčali u Las Vegasu. Vjerili su se u aprilu ove godine, a prošle godine su odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu.

"Uspjeli smo. Ljubav je lijepa. Ljubav je ljubazna. Pokazalo se i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina smo bili strpljivi", napisala je Dženifer Lopez nakon vjenčanja i dodala da je to bila najbolja noć u njihovim životima.