Rijaliti učesnica

Miljana Kulić nakon vještačke kome stavljena na aparate

  • Izvor: informer
  • 01.08.2022.10:09

Miljana Kulić stavljena je u vještačkoj komi zbog komplikacija nakon operacije smanjenja želuca, koju je imala u Turskoj prije 12 dana. Kako kažu njeni roditelji, kćerka im je od subote na intenzivnoj njezi Urgentnog centra u Nišu gdje se ljekari bore za njen život.

- Za sve su krivi ljekari u Turskoj, oni su joj oštetili slezinu prilikom operacije smanjenja želuca. Miljana je prekjuče dobila ozbiljne bolove i hitno je primljena u Urgentni centar u Nišu. Ljekari su nam rekli da joj je pukla slezina! Miljana je odmah u subotu operisana u Nišu i taj organ joj je izvađen. Izgubila je dva i po litra krvi, operacija je trajala satima... - priča Siniša i dodaje da se Miljana suočava sa još komplikacija:

- Došlo je do zgrušavanja krvi i napravili su joj se trombovi. Lekari joj daju "fraksiparin" kako bi joj razbili trombove, koji mogu da budu opasni po život. Poslije operacije stavljena je u vještačku komu, iz koje se probudila u nedjelju ujutru. Sada je priključena na aparate, pod sedativima je i još nije svjesna... - rekao je Siniša Kulić.

Takođe, ovo je jako uticalo na čitavu porodicu, pa tako i Marija nije dobro.

- Marija isto nije dobro. Leži. Nismo spavali cijelu noć zbog Miljane. Izvinite, ali od stresa ni ja ne mogu da pričam - poručuje Siniša.