ATV

Ријалити учесница

Миљана Кулић о оброцима: Пет сендвича, палачинка и пица

 • Извор: Агенције
 • 29.11.2023. 09:53

Миљана Kулић имала је 105 килограма, послије операције смањења желуца драстично је смршала, а како је сада истакла, смршала је 50 килограма.

Наиме, Миљана је гостовала код Огњена Амиџића у емисији "Амиџи шоу" и том приликом су је сви похвалили како сада много боље изгледа него раније.

- Смршала сам педесет килограма, морам да почнем да тренирам да се затегнем. Имам конституцију фантастичну - рекла је Миљана.

Миљана је потом пред свима стала на вагу која је показала да има 70 килограма.

Огњен Амиџић прекинуо емисију уживо и јавно се обратио сину

Огњен Амиџић прекинуо емисију уживо и јавно се обратио сину

Миљана Kулић је открила да је након изласка из ријалитија чека и операција. Наиме, како је истакла, Kулићева ће отићи код пластичног хирурга, како би извадила хируршким путем биополимер у уснама који је већ покушала да среди, али није било успјешно.

Подсјетимо, Миљана је, пошто је догурала на 105 килограма, отишла на операцију желуца, послије које је једва преживјела.

- Раније сам доручковала по пет сендвича и палачинку с кремом, за ручак сам јела пасту и два парчета торте, а за вечеру цијелу пицу! Сада ми је довољно 150 грама меса да ме засити - испричала је она раније и похвалила се да је смршала 27 килограма за три мјесеца.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 22:10 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:25 Серија: Развратник (16+)

  Серија: Развратник (16+)

 • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

  Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

 • 23:45 Ноћни програм

  Ноћни програм