ATV

Zadruga

Miljana Kulić se skinula u programu uživo

  • Izvor: Kurir
  • 11.04.2023. 13:53

Miljana Kulić poslije operacije smanjenja želuca smršala je 27 kilograma za tri mjeseca.

Ona se sada skinula u emisiji uživo, ostala je samo u brushalteru, a zadrugari su je gledali u nevjerici.

Naime, Miljana je od fanova dobila poklone, među kojima se našla i specijalno urađena majica za nju i Lazara Čolića Zolu, a ona je riješila da je odmah obuče i nije marila za poglede drugih.

Ona se skinula i ostala samo u brushalteru, a snimak je isplivao na društvenoj mreži Instagram.

Podsjetimo, Miljana Kulić je prije ulaska u rijaliti istakla da je drastično smršala i da planira da se zdravo hrani u rijalitiju "Zadruga", jer želi da izgleda savršeno.

"Ranije sam doručkovala po pet sendviča i palačinku s kremom, za ručak sam jela pastu i dva parčeta torte, a za večeru cijelu picu! Sada mi je dovoljno 150 grama mesa da me zasiti", rekla je ona tada za "Informer".

Miljana je prije operacije imala 105 kilograma, a sada ima 78.

"Dešavalo mi se da doručkujem po pet sendviča, pa onda naručim palačinku s kremom. Čim bih završila doručak, počela bih da razmišljam šta ću za ručak, pa sam tjerala Bebicu da me vodi u restoran. Tamo bih pojela pastu i odmah poslije toga dva parčeta torte. Za večeru sam bila u stanju da pojedem cijelu picu sama, a u međuvremenu i nešto da grickam. Čak sam se i krila od mojih dok jedem. Ponašala sam se prema svom tijelu kao da je kanta, sve nezdravo sam ubacivala u sebe, ali s tim je gotovo! Sada jedem pomalo i zdravo", rekla je rijaliti zvijezda.