Tajland

Muzičarka se skinula na bini i nastupala obnažena

  • Izvor: Agencije
  • 11.08.2022.18:50

Oil Paphavee Chaimongkol, popularna tajlandska DJ umjetnica i manekenka, kažnjena je pet hiljada bahta (oko 300 KM) zato što je u četvrtak (4. avgusta), usred nastupa skinula grudnjak i nastavila da pušta muziku potpuno golih grudi.

Atraktivnu mladu damu ponijela je atmosfera u klubu Sook San u Khon Khanu, a tamošnji mediji prenose da je takva obnažena nastavila plesati s pojedinim posjetiocima kluba i dozvoljavala im da joj guraju novac u gaćice.

U jednom trenutku pokupila ju je policija, koja je uz nju privela i direktora kluba Parameta Akkaharda. Njemu je na teret stavljeno da je taj noćni klub vodio bez dozvole (navodno je registrovan samo kao restoran), a što bi na sudu moglo rezultirati s kaznom od godinu dana zatvora.

Oil Paphavee Chaimongkol u međuvremenu se izvinila, napomenula da niko od organizatora nije tražio od nje da se skida i tako ponaša, te priznala da je erotskom šou kumovao i alkohol.

Portal "Thaiger" u ponedjeljak je prenio da je djevojci u međuvremenu naplaćena još jedna kazna u istom iznosu, i to nakon što je otkriveno da je istu stvar napravila 31. jula u klubu Toy Station tokom proslave rođendana prijateljice.

Oil je inače prepoznatljiva po tetovaži poljupca na grudima, a karijeru je započela kao Playboyev model, prenosi "net.hr".


Tagovi: