ATV

Гун Нартен

Најватренија припадница ватрогасаца скинула униформу и одушевила мушкарце

  • Извор: Агенције
  • 19.11.2023. 18:34

Сјећате ли се Норвежанке Гун Нартен? Расписали су се о њој бројни свјетски медији тамо још 2017. године, тепали јој да је најљепша и најсекси ватрогаскиња на свијету, али и недавно пропустили примијетити да је титула најатрактивније припаднице ватрогасаца остала упражњена.

Наиме, Нартен је средином љета на Инстаграму објавила да је напустила службу, и то након пуних 17 година рада.

"Овај ме посао заувијек обликовао као особу. Са собом носим лијепа сјећања и све искуство које сам стекла на том путу", написала је та лијепа жена која је у међувремену постала мајка и која ће одсад људима помагати на сасвим други начин.

Нартнен данас нуди своје услуге као особа која жели заинтересоване водити на путу до њихова физичког и менталног напретка, а на њеном профилу је већ сада могуће пронаћи пуно занимљивих вјежби и савјета.

Сретно јој било у новим пословним подухватима, сигурни смо да су њене колеге и данас тужне што више уз себе немају једно тако одважну колегиницу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм