Šogorović ne odustaje

Novi napad na Radu Manojlović: Čuvam naš snimak u sefu

  • Izvor: mondo
  • 30.11.2022.18:43

Rada Manojlović nedavno se našla u centru skandala kada je Dario Šogorović u javnost iznio tvrdnje da joj je 10.000 evra platio za intimne usluge.

Dok je pjevačica ove izjave negirala, Dario nije odustajao od svoje priče, a sada je Šogorović izjavio da zbog afere sa Manojlovićevom dobija prijetnje, te istakao da on nije njen opsjednuti fan.

"Ti si fan Rade Manojlović", glasilo je pitanje novinara, na koje je Šogorović odgovorio:

"Kakav fan, bolje reci je**č, kakav fan? Smiješno. Postoji dovoljno dokaza da ja nisam fan njen. Postoji naš snimak. Iznajmio sam sef u Austriji gdje imam telefon na kojem imam sve te dokaze. Zaista imam prijetnje, jednom su me jedni ljudi i presreli tražili mi stvari i taj mobilni, jedva sam živu glavu izvukao. Od tada sam u bjekstvu", rekao je Dario, prenosi "mondo.rs".

On tvrdi da je pjevačicu upoznao prije tri godine dok je ona bila u vezi sa kolegom Harisom Berkovićem.

"Upoznali smo se prije tri godine, imala je koncert u Prnjavoru, odakle su moji roditelji. Sredio sam joj sve kod tog gazde i tako je krenulo. Postoji snimak na kojem je ljubim, snimak gdje šetamo... Ona je tada bila sa Harisom, on je to čuo i raskinuli su", tvrdi nekadašnji učesnik Parova i dodaje:

"Onda je on mene tad kontaktirao, ja sam rekao da to nije istina i oni su se pomirili. Ne mogu više normalno da hodam ulicom, ne mogu da idržim. Da mogu da vratim vrijeme ja sad s njom ne bih bio, nije vrijedila tih 10.000 evra, a kamoli ovoga. Em sam platio, em imam probleme. Imam problema, to je kao da sam nekome dao pare i on me sada ganja. Najviše sam u Hrvatskoj, izbjegavam BiH i Srbiju. Veliki mafijaši se raspituju za mene".