ATV

У емисији

Објављен снимак свађе Жељка Јоксимовића и његове супруге Јоване: Она се скоро расплакала

 • Извор: Кликс
 • 05.12.2023. 09:53

Брачне препирке и свађе увијек су неугодне, а посебно ако се одвијају у јавности и пред трећим особама.

Посљедњих дана интернетом се шири снимак из једне старије емисије у којој се Жељко Јоксимовић расправљао са својом супругом, новинарком и уредницом, Јованом Јоксимовић.

Брачни пар сједио је за столом с пјевачем Харисом Џиновићем, а на снимци Жељко Јоксимовић повишеним тоном говори својој жени да се њему и Харису "обраћа пословно", као да води емисију.

"Ајде мало почни као да водиш јутарњи програм, све вријеме причаш као да водиш јутарњи програм, ајде мало оно, како ти то оно, добар дан…", говори јој с подсмијехом у саркастичном тону.

@unatelevizija U emisiji MUŠTULUK došlo je do sporečkavanja između Željka Joksimovića i Jovane Joksimović oko pevanja za stolom. Haris je reagovao i stao na stranu voditeljke. Emisija MUŠTULUK je na programu UNA TV nedeljom 21.00 u SRB i srijedom u 21.00 BIH #unatelevizija #mustuluk #zeljkojoksimovic #jovanajoksimovic ♬ original sound - UNA TELEVIZIJA

Јована се успротивила, а Харис је покушао смирити ситуацију и стао на њезину страну док је Јована била на рубу суза.

Њихова свађа изазвала је пажњу гледатеља, који и даље коментирају како је пјевач јавно понизио супругу те тврде да је била на рубу суза.

"Њено лице показало је све", "Он се стварно лоше опходи према њој", "На њеном лицу се не би рекло да је ово зезање", "Лош однос према супрузи на јавном мјесту, није џентлмен нимало", "Овдје више нема љубави" и "Не заслужује је", неки су од бројних коментара.

Пратите нас и путем Вибера

 • 07:00 АТВ јутро

  АТВ јутро

 • 09:00 Серија: Превртљиво срце (Р) (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.