Glumica

Oglasila se Mirjana Karanović nakon što je tužilaštvo za nju predložilo kaznu zatvora

 • Извор: Телеграф
 • 06.07.2023. 12:43

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, podnijelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužni prijedlog protiv glumice Mirjane Karanović, zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 27.10.2022. godine, na štetu S.S. učinila krivično djelo Teška tjelesna povreda iz člana 121. stav 4. u vezi stava 1. Krivičnog zakonika Srbije.

Naime, optužnim aktom osumnjičenoj Mirjani Karanović stavljeno je na teret da je navedenog dana u dvorištu stambene zgrade, teško tjelesno povrijedila oštećenu S.S., na taj način što je nakon kraće verbalne rasprave istu desnom rukom uhvatila u predjelu grudi, te je protresla pomjeranjem ruke, a potom i odgurnula, usljed čega je oštećena pala na betonsko tlo i usljed tog pada je oštećena zadobila tešku tjelesnu povredu u vidu preloma lijeve butne kosti.

Predložena kazna zatvora za Mirjanu Karanović

Predložena kazna zatvora za Mirjanu Karanović

Tužilaštvo je predložilo sudu da se prema okrivljenoj izrekne kazna zatvora u trajanju od osam mjeseci i istovremeno odredi da se tako utvrđena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljena u roku od dvije godine ne učini novo krivično djelo.

Ekipa Telegrafa je kontaktirala glumicu ovim povodom, a ona im je rekla:

– Ja o tome nisam obaviještena. Išle smo da damo izjavu i ja i ona. Sretale smo se nakon incidenta, naravno. Ja sam posjećivala tu ženu kod kuće, nakon što je izašla iz bolnice. Uvijek je bila jako neprijatna i drala se na mene. Ta žena govori laži – rekla je Mirjana Karanović, pa se osvrnula na taj 27. oktobar.

– Moja je Majka je umrla dva mjeseca poslije tog incidenta. Žene koje su čuvale moju majku znale su za njihove nesuglasice, ali mi o tome nisu govorile. Ta žena me je tjerala da stavim majku u dom, iako ona to nije željela. Nisam htjela ni ja. Pričala je da može da mi sredi potvrdu da nije sposobna. Njen sin je bio tu u trenutku kada je ona pala, ali je već izašao iz zgrade pa nije vidio šta se tačno dogodilo. On mi se izvinjavao i govorio je da je njegova majka pretjerala, on ima 60 godina, ona 80 i nešto, ali na sudu je naravno stao na njenu stranu i potvrdio njenu priču. Ja sam njoj pomogla da ustane kada je pala i bila sam tu za nju nakon što je izašla iz bolnice,  kad god sam je posjetila ona se drala na mene. Uvijek je vrijeđala i mene i moju majku, vi ne možete da zamislite koje riječi je koristila, ne bih sada o tome pričala – istakla je glumica za Telegraf.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

  'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?