Lijepa glumica

Ogromne grudi Salme Hajek privukle pažnju na dodjeli Oskara

  • Извор: Агенције
  • 13.03.2023. 12:37

Vatrena Meksikanka, glumica Salma Hajek (56), našla se u ulozi prezentera nagrade u kategoriji najboljeg međunarodnog filma.

Salma je žena koja ne nailazi na pozitivne ocjene modnih kritičara kada su glamurozna izdanja u pitanju, ali čini se da joj se sve prašta.

Iako sarađuje sa modnom kućom "Guči", saradnja se nije proslavila uspjehom.

Ovoga puta, za 95. dodjelu Oskara, Salma je ponijela šljokičavu haljinu sa potpisom ovog brenda.

Model je napravljen po mjerama slavne glumice, a boje su se prelivale iz crvene u narandžastu i obratno.

Kao i uvijek, Salma je ponovo istakla bujno poprsje i još jednom pokazala da joj godine ne mogu ništa.

Inače, svi koji vole Salmu, znaju da je žena ko javnosti konstantno objašnjava da je za njene velike grudi zaslužna majka priroda, a ne estetski hirurg.

Konstantno se suočava sa komentarima da je stavila silikone, naročito jer je u 6. deceniji i da nije moguće da prirodno budu sve veće i veće. Ipak, glumica se često kune da su prave.

"Mnogi ljudi su rekli da sam povećavala grudi. Ne krivim ih! Moje grudi su bile manje! Kao i ostatak mog tijela. Nihov rast je, međutim, sasvim prirodan", ispričala je.

Ona je objasnila da je do toga došlo tokom životnih promjena kao što su trudnoća, menopauza i periodi gojenja.

"Za neke žene postaju manje, ali ima nekih žena kojima, kada dobijete na težini rastu grudi, a druge kod kojih kada doje djecu grudi rastu i ne opadaju, a onda u nekim slučajevima kada ste u menopauzi, one ponovo rastu", rekla je ona i dodala:

"Slučajno sam jedna od onih žena kojima se to desilo u svakom koraku! Kada dobijem na težini, kada sam zatrudnila i kada sam u menopauzi. Ne samo da mi se valičina menjala. I moja leđa su stvarno patila od toga".

Тагови: