Pjevač

Operisan Darko Lazić

 • Izvor: Agencije
 • 22.03.2023. 16:20

Pjevač Darko Lazić podvrgnuo se operaciji zatezanja kože kako je ranije i najavio, a njegova supruga Katarina Lazić kojoj je u tajnosti rekao sudbonosno "da", tvrdi da se dobro osjeća i da mu sada slijedi mirovanje.

"Darko je operisan, intervencija je prošla dobro. Darko se dobro osjeća. Sada slijedi mirovanje i oporavak od tri nedjelje, koliko i pauzira sa nastupima. Poslije pauze nastavlja sa nastupima i snimanjima pjesama i spotova za novi album koji izlazi uskoro i sigurna sam da će se njegov trud isplatiti i da će ljudi koji vole da ga slušaju biti oduševljeni novim albumom i svakom pjesmom koja će se naći na njemu", rekla je Katarina.

Darko Lazić svojevremeno se podvrgnuo operaciji smanjenja želuca, nakon koje je drastično smršao.

On je skinuo više od 109 kilograma, a sada je riješio da zategne višak kože koji je postojao na njegovom tijelu.

"Izgubio sam mnogo kilograma i zbog toga mi baš visi koža. Moram što prije na operaciju zatezanja, uskoro ću sve to riješiti", rekao je nedavno Lazić.

Pjevač se nedavno našao i u centru pažnje javnosti kada je otkriveno da je njegov kum u vezi sa nekadašnjom košarkašicom Milicom Dabović, a Darko je to prokomentarisao.

"Kum je u vezi sa Milicom Dabović, on je krstio Lorenu, nek im je sa srećom. Neka se vole ljudi", rekao je.

 • 11:00 Top 10 tajni i misterija

  Da li ste ikada razmišljali postoje li vanzemaljci, susreti druge vrste i paranormalne aktivnosti? Da li je Bigfoot zaista postojao? Da li čudovište još uvijek spava na dnu Loch Nessa? Postoje li anđeli? Kakve tajne kriju 'svete spise'?

 • 11:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 12:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:15 Serija: Prevrtljivo srce (R)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 13:40 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.