Zarade i do 80.000 evra

Otkrivene zarade nekih zvijezda u novogodišnjoj noći

 • Izvor: informer
 • 21.11.2022.14:47

Najveće muzičke zvijezde podigle su cijene novogodišnjih nastupa. Neki od njih su za "po neku hiljadarku" korigovali honorare u najluđoj noći, dok je većina pjevača i pjevačica drastično podigla cijene.

Nastupi su uveliko zakazani, a neki će za jedno veče uzeti honorar u visini cijene jednog stana u Beogradu!

Na listi najplaćenijih muzičara je i Lepa Brena, koja će za jednu noć postati bogatija za 80.000 evra, dok će Aca Lukas i Aco Pejović inkasirati po 70.000 evra.

"Beograd ovog puta ima najbolju ponudu. Lepa Brena je još početkom godine dogovorila tezgu u jednom prijestoničkom restoranu, i to za 80.000 evra. Nije htjela da ide negdje u inostranstvo, pa je i reprizu zakazala u Beogradu. Aca Lukas i Aco Pejović dogovorili su isti honorar, obojica će zaraditi po 70.000 evra. Njih dvojica, međutim, neće pjevati na istom mjestu. Lukas će uveseljavati publiku u jednom hotelu, a Pejović na sajmu. Odmah za njima na listi najplaćenijih je Jelena Karleuša, koja već dobila 60.000 evra za nastup u jednom hotelu", priča neimenovani izvor za "Informer".

I drugi estradnjaci riješili su da pjevaju u glavnom gradu Srbiju.

"Radiša Trajković Đani će za 40.000 evra pjevati na Ledinama. Darko Lazić će u jednoj hali pjevati sa svojom kumom Andreanom Čekić. On će zaraditi 40.000, a ona 35.000 evra. Zajedničku tezgu imaju i Sloba Radanović i Katarina Grujić. On će na jednom splavu za veče zaraditi 35.000 evra, a ona 20.000", priča estradni menadžer i dodaje da su najbolje drugarice Seka Aleksić i Slađa Alegro dogovorile da pjevaju na čak dva mjesta.

"Dok će Seka pjevati u hotelu, Slađa će nastupati u jednom klubu, a oko ponoći njih dvije će zamijeniti mjesta! Obje će to veče zaraditi po 25.000 evra. Dara Bubamara će za tezgu u Borči dobiti 20.000 evra, a isto toliko zaradiće i Rada Manojlović za nastup u jednom hotelu u Beogradu", dodaje on.

Najveće iznenađenje ove godine je Tea Tairović, koja je u skladu sa popularnošću koju uživa, drastično podigla cijenu.

"Tea je ove godine veoma tražena, pa će u novogodišnjoj noći u Beogradu inkasirati za čak 30.000 evra. S njom će u istom hotelu pjevati i Kaća Živković i Jovan Perišić, koji će dobiti po 15.000 evra", objašnjava menadžer.

"U Beogradu će pjevati i Dejan Matić za 20.000 evra, dok će Kaja Ostojić i Vesna Zmijanac zaraditi po 15.000 evra. Aca Živanović nastupiće u etno-selu Vraneša za 10.000 evra, a isti honorar dogovorila je i Milica Jokić za tezgu u Aranđelovcu. Marina Tadić će ove godine jedina pevati na Kopaoniku, takođe za 10.000 evra", zakljuuje neimenovani izvor.

Tagovi:
 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Serija: Crna svadba

  Prva regionalna horor-serija upoznaće vas s vlaškom magijom i mističnim običajima.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 22:30 Film: Slatka Virdžinija (12+)

  Neobično prijateljstvo dva čovjeka nasilne naravi pokrenuće talas nasilja.

 • 02:00 Noćni program

  Noćni program