Zvezda Granda

Otkriveno koliko je Saša Popović platio operaciju uklanjanja kože za Krsitnju

  • Izvor: Kurir
  • 25.01.2022.16:37

Zvezda Granda Krstinja Todorović podvrgla se operaciji skidanje kože nakon što je smršala čak 88 kilograma, a čitav zahvat finansirao je Saša Popović.

Naime, tokom muzičkog takmičenja, Popović je predložio Krstinji da skine višak kilograma, a kao motivaciju obećao joj je plaćanje operacije. Ona je u tom periodu imala 160 kilograma, a potom se transformisala.

Popović je sada održao obećanje, te su isplivale njene fotografije iz ordinacije, a na kojima se može vidjeti obilježene regije koje će se uraditi.

Kako "Kurir" saznaje, Popović je za ovu intervenciju iskeširao 6.000 evra, budući da se rade leđa i stomak.

"Operacija traje oko dva i po sata. Oporavak je mjesec dana i u tom periodu moraće da nosi pojas", rekao je neimenovani izvor za pomenuti portal.

"Nakon što sam odgledala emisiju u prvom krugu, sačekao me je ozbiljan razgovor s Marijom. Rekla mi je da moraju neke stvari da se riješe da bih uspjela i tad sam se odlučila za intervenciju. Šou-biznis je takav da će se pojaviti neko ko izgleda ljepše od mene, a ne pjeva bolje i proći će, a ja ću ispasti. Kada dođete u tu fazu da vam je potrebna stručna medicinska pomoć, znate da je to bolest. U početku mi je bilo jako teško, ali nakon nekoliko dana, sada mjeseci, sve to se zaboravilo. Borba sa samom sobom bila je najteža i s ponosom mogu da kažem da je sada sve iza mene. Da mogu da vratim vrijeme, opet bih sve isto uradila", pričala je Krstinja nedavno.