Pjevačica

Ovo je djevojka koju je navodno pretukao Nikola Rađen

  • Izvor: mondo
  • 01.04.2022.12:51

Kao bomba odjeknula je vijest da je bivši vaterpolista Nikola Rađen navodno pretukao svoju djevojku, pjevačicu Milicu Ristić.

Kako se navodi pjevačica je policijskoj patroli ispričala da je nakon kraće rasprave njen emotivni partner, Nikola Rađen, bivši vaterpolista, pretukao, tačnije, zadao više udaraca u predjelu glave i po tijelu, prenosi "Mondo.rs".

Rađen je već duži period u emotivnoj vezi s djevojkom Milicom Ristić koju smo upoznali kroz muzičko takmičenje "Pinkove zvezde", a par je vezu objelodanili na rođendanu proslavljenog vaterpoliste.

Milica je najviše poznata javnosti po tome što se takmičila u jednom muzičkom šouu, a iako tu nije ostvarila neki zapaženiji uspjeh, nastavila je da se bavi pjevanjem, te često nastupa po klubovima i kafanama, naročito prijestoničkim.

"Milica je takođe diplomirani ekonomista, ali se bavi pjevanjem. Najviše je nastupala po beogradskim klubovima i restoranima. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, te im je do sad ljubav cvjetala. Ona je samo nekoliko godina mlađa od Nikole", rekao je jednom prilikom izvor za domaće medije.

Rađen je ranije priznao i da su započeli zajednički život, te progovorio o svadbi o kojoj su svi pričali.

"Na privatnom planu kod mene je sve super, ne žalim se. Ima vremena za svadbu sa Milicom. Živimo zajedno, polako, nigdje ne žurimo", rekao je Rađen.

Nikola je s pjevačicom Anom Kokić bio u braku deset godina, iz kojeg imaju dvije kćerke Ninu i Teu. Javno su objavili da se rastaju početkom 2019. godine, a u julu te godine i zakonski su okončali brak.

Svojevremeno se spekulisalo je da je razlog okončanja braka bila preljuba, međutim, Nikola i Ana su u zajedničkom saopštenju to demantovali, te su istakli da su u dobrim odnosima. Starateljstvo nad kćerkama pripalo je Ani, s čim se bivši vaterpolista složio. Rađen i Kokićeva su nakon rastanka ostali u dobrim odnosima upravo zbog nasljednica.

Tagovi: