Nakon duge veze sa Danijelom Martinović

Petar Grašo u vezi sa kćerkom Tončija Huljića

  • Izvor: 24sata.hr
  • 08.10.2021.10:46

Petar Grašo (46) i Hana Huljić (31), kći muzičara Tončija (59), uzburkali su javnost prisnim druženjima. Par je viđen u centru Zagreba, a ranije ih se moglo sresti i u šetnji po Splitu. O njihovoj vezi upitali su Huljića.

- Ne želim biti dio toga. Ne, ne, ne - kratko je za 24sata.hr rekao Tonči.

Ranije je za Večernji list izjavio da je Grašo, osim poslovnog kolege, i veliki porodični prijatelj.

- Ako su Hana i Petar sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni - rekao je.

Njegova kći nije htjela komentarisati prisna druženja s Petrom. Glasna su šuškanja i kako je Hana viđena u blizini Grašina luksuznog stana. Splićanin i njegova bivša ljubav s kojom je bio 24 godine, pjevačica Danijela Martinović (50), živjeli su u penthouseu na zagrebačkom Bundeku. Sad je tamo ostala živjeti, kako saznajemo, Danijela, o kojoj komšije imaju samo riječi hvale.

- Huljići su se tamo godinama okupljali i družili - kaže Danijelina komšinica.

Dodala je kako pjevača Grašu i njegov srebrni Mercedes nije vidjela otkad se odselio od Martinović.

- Ma bolje joj je bez njega. Danijela se kao žena super nosi sa svim tim - priča komšinica.

Pjevačicu, kaže, često viđaju u kvartovskim prodavaonicama, uvijek je nasmijana i susretljiva. Ali Grašu više ne susreću kao nekad. On se odselio, kažu, na drugi kraj Zagreba, u elitnu četvrt.

- Grašo se jako zaljubio, i to traje puno duže nego što se šuška zadnjih dana - otkrio je izvor blizak pjevaču.

Petar i Danijela bili su skupa od sredine devedesetih, ali dugogodišnju vezu nikad nisu okrunili brakom.

- Živimo slične muzičke živote koji nas vuku na sve strane. Ljudima je najvažnije znati jesmo li vjenčani. Jer u našem društvu kad si oženjen, onda si zapravo potvrđen. Mi smo u tom apsurdu uspjeli zadržati intimu - rekao je Petar prije godinu i pol za Gloriju.

Danijela je prije dvije godine priznala kako joj je najveći strah u životu bio od samoće.

- Uspješno sam kročila kroz taj strah i sad mi je to jedna od najvećih i najljepših lekcija koju sam završila - rekla je Martinović.

Opisala je tad i prednosti i mane duge veze nje i Petra.

- Kad ste u dugoj vezi, najteže je zapravo ne dopustiti da veza upadne u rutinu. Na vezi treba raditi, treba je održavati, kao i sve u suštini. A najljepše je što većinu stvari ne trebaš objašnjavati, ni pričati, ni tražiti, ni zahtijevati, nego se to sve većinom rješava samo pogledom, kad je to istinito - rekla je Danijela.

U novembru 2019. opisala je i prvi susret s Grašom. Ugledao ju je 1995. na Dori u Opatiji, kad je pjevala “Nostalgiju” sa sopranisticom Lidijom Horvat-Dunjko (54) i pobijedila. Službeno ih je “spojio” Tonči Huljić, kad je Petar došao svirati u grupu Magazin umjesto njega. Bilo je to prije Grašine pjevačke karijere.