"Dunjice, to sam ja, Neda"

Pogledajte kako danas izgleda Neda iz serije "Grijeh njene majke"

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 20.10.2022.12:24

Nekadašnja glumica Ivana Jovanović, koju svi pamte po ulozi Nede u ostvarenju "Greh njene majke", oglasila se iz Amerike, gdje već godinama živi.

Ivana, odosno Neda, a možda i Dunjica posljednjih godina postala je veoma viralna na mrežama zbog uloge koja ju je proslavila.

Sada se oglasila na mrežama i otkrila gdje živi, a posebno simpatično korisnicima društvenih mreža jeste njen način priče, ali i akcentovanja.

"Ćao! Nismo se vidjeli osam godina. Izvinjavam se ako sa(u)m r(u)azvila akcenat, al' to se dešava sa nama koji smo se odselili iz Beograda", rekla je Jovanovićeva prvo u videu koji se dijeli društvenim mrežama.

"Živim u prelijepom Ajdahu trenutno. Ja, u stvari, mogu da kažem da živim u cijeloj Americi!", dodala je Ivana.

Glumica je rekla i da stalno putuje.

"Živjela sam sedam godina u Los Anđelesu, sada sam se preselila u Ajdaho, u prelijepu, fenomenalnu, planinsku atmosferu! Živim kao u 18. vijeku. Siječemo drva, idemo u kupovinu, ovo je dvorište... I tako, osjećam se fenomenalno", navodi bivša glumica.

Podsjetimo, Ivana se sa sinom Viktorom odselila u Los Anđeles i tamo počela potpuno nov život. Radila je kao kreativni menadžer u jednom restoranu, ali i kao instruktor joge.

"Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu", govorila je ranije ona, te dodala da je okružena poznatim svjetskim facama.

@majmunskaboginjaa #neda #grehnjenemajke #miljanakulic #macadiskrecija #zadruga #viral #fypシ゚viral #fypシ #balkan #srbija #foryoupage ♬ original sound - majmunska boginja

(Telegraf.rs)

Tagovi: