ATV

Rijaliti zvijezda

Pogledajte koga je Stanija obradovala rođendanskom tortom

 • 28.09.2022. 16:52

Rijaliti zvijezda Stanija Dobrojević proslavila je prvi rođendan svog psa Pabla, a fotke koje je objavila privukle su veliku pažnju na Instagramu.

Bivša učesnica "Zadruge" svom ljubimcu, kojeg smatra ravnopravnim članom porodice, kupila posebno dekorisanu tortu, na kojoj je ispisano njegovo ime.

Inače, i Pablo ima čak i svoju stranicu na Instagramu, a "zvijezda" je postao kada se sa svojom gazdaricom svojevremeno uselio u "Zadrugu", gdje je bio omiljen među svim stanarima Bijele kuće.

Stanija je Pabla uzela dok je bila u vezi sa Markom Markovićem, aktuelnim učesnikom "Zadruge", te je on čuvao Pabla dok je ona boravila u Americi.

 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.