Манекенка

Полугола Ирина Шајк заузела вулгарну позу па изазвала хаос на мрежама

 • 04.12.2023. 09:38

Нове фотографије манекенке Ирине Шајк из магазина "032c" нимало се не допадају њеним фановима.

Стил који је приказан на тим сликама донекле се и уклапа са њеним начином облачења ван камера, у смислу оригиналности. Судећи по коментарима на Инстаграму, вулгарност је овај пут засјенила све остало.

Ирина Шајк се на новим сликама представља у више модних издања - од комбинације минијатурног бикинија и мини-сукње до кожне кецеље. 

Када скролујете серију фотографија, видјећете на четвртој "проблематичну позу" која је била један од окидача за бројне критике.

Ирина Шајк се у чувеном магазину представила и у овом издању- у топлесу и са једним од најмодернијих модела чизама за ову зиму. Вјештачка бујна коса употпунила је стајлинг који пак многи и хвале.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.