Otkriva detalje

Popović: Da su sudije u Splitu dali Srbinu dijete, Severina bi ih okačila da vise na brdu

  • Izvor: Kurir
  • 20.10.2021.22:03

Preduzetnik Milan Popović godinama se bori za samo jedno - a to je da sinu, Aleksandru Popović, kojeg ima sa pjevačicom Severinom Vučković, obezbijedi bezbrižno i normalno djetinjstvo.

Sada je u velikoj televizijskoj ispovijesti otvoreno pričao o bivšoj partnerki i otkrio da ona ima dva lica jedno za javnost, a drugo koje samo pred rijetkima pokazuje kada je obuzmu bijes i histerija.

Popović je kako ističe u više navrata pokušavao da na civilizovan način razgovara sa pjevačicom kako bi našli zajedničko rješenje koje je najbolje za dobrobit njihovog djeteta, ali da to nikada nije bilo moguće. Čak je, kaže, kada je primjetio da se čudno ponaša posumnjao da koristi neke psihoaktivne supstance, bio spreman da joj kao čovjek pomogne, ali je ona to odbila.

„Moj prijedlog je uvijek bio, Severina radi ti svoj posao, ja imam sve vrijeme ovog svijeta, pusti sina da bude kod mene. Kada ima vremena, neka dođe i neka ga uzme, to je još uvijek prijedlog. Ne možeš ti roditeljsko pravo da delegiraš. Majka mora da vodi dijete kod ljekara, ili otac! Ja sam našao dokaze da se Severina nije bavila djetetom, to je sve priča za medije, da je ona brižna majka, da se ja njoj svetim. Još uvijek ona priča to, još uvijek priča o inatu i ljubomori. Za mene je ta emotivna veza prestala poslije šest mjeseci. Tri mjeseca smo imali vezu, druga tri su protekla u nesuglasicama, ne bih da kažem u svađama. Ja bih odlazio tada kada bi dolazilo da histerija i pokušaja svađanja. Tim ogromnim prepadima raspoloženja, koja su možda povezane i sa zavišnoćšu od nečega, ne znam šta je u opvim krajevima normalnom, u brašni, bez da uvredim, psihoaktivne supstance, šta god. Više sam nego siguran, kada sam tražio da se testiramo, da bi imali više povjerenje jedno u drugog, na drogu, da, odbila je, izbila je svađa, kako ja od nje to smijem da tražim, na kraju razgovarajući sa stručnjacima sam shvatio da je to glavni razlog tih njenih oscilacija, sa kojima nisam htio da se nosim“, rekao je Popović.

On tvrdi da pjevačica sina nije vodila 46 dana u školu, te da zamalo zbopg nje nije ponavlja razred.

„Ja nisam Severinin muž, nisam stigao da joj budem muž. Nije sve istina što se piše u medijima i što Severina govori. Razlog zašto je ta presuda donesena kada je donesena prije dve godine je bila osnovni razlog zašto je njoj smanjena količina vremena koju provodi sa djetetom zato što prije te presude 46 dana nije vodila dijete u školu. Onda su Centar za socijalni rad, posebno skrbništvo, sud, jednostavno seli i donijeli odluku da imamo sve pola pola, sve praznike, ali kad dijete ide u školu da dijete bude kod mene, da bih ga vodio u školu. Ona ga nije vodila u školu 46 dana bez opravdanja, nema opravdanja za to, dijete je trebalo da ide u školu. On je trebao da ponavlja razred, da polaže ispit, sreća u nesreći je bila ta korona, bio je online, pa smo on i ja jedan na jedan radili zajedno dva mjeseca intenzivno da bi on na kraju uspio da položi sve. Nije istina kako ona kaže da je nju sistem maltretirao, da joj je oduzeo dijete. Ona je medijska ličnost, one žive od vesti, fotografija, tekstova kakvi god oni bili. Jednom mi je ona rekla baš ovako, citirala je Gorana Bregovića: "Pišite šta god hoćete, samo mi stavite dobru sliku"“, rekao je Popović.

On kaže da su sudije u Splitu dali Srbinu dijete, Severina bi ih okačila da vise na brdu!

„Ta presuda nije bila Severini kazna da je njoj oduzeto dijete nego su sud i centar odlučili da dijete živi sa mnom jer sam ga ja uredno vodio u školu, brinuo za njegove primarne i sekundarne potrebe. U međuvremenu je sud u Splitu koji je po mišljenju mnogih morao da se izuzme iz ove priče, obzirom da je Severina iz Splita, što bi rekao jedan moj prijatelj, kad Severina digne prst cijeli Split pjeva. Očigledno pjeva i sud u Splitu. Taj sud je mimo mišljenja i centra za socijalni rad i skrbništva i škole i presude zagrebačkog opštinskog suda donio odluka koja nema veze ni sa čim što su oni napisali da je najbolje za dijete. Presuda je 14 dana kod mame, 14 dana kod tate, potpuno ignorišu sve. Ona se žalila na presudu suda u Zagrebu. Ako gledamo presude suda za ljudska prava poenta je da se obezbijedi pravično suđenje u svakom trenutku i sa strane ko gleda na postupak da kaže ovo je pravično, kako može da bude pravično, ja mali Srbin u Hrvatskoj protiv velike Severine u Splitu, njenom gradu, te sudije da su dale dijete Srbinu u Splitu ja mislim da bi ih okačili naopačke da vise na Marianu iznad grada“, rekao je Popović, prenosi Kurir.rs.