Biznismen otvorio dušu

Popovića bez dlake na jeziku - Severini sam bio samo finansijski projekat

  • Izvor: Agencije
  • 30.10.2021.08:32

Milan Popović nekadašnji emotivni partner hrvatske pjevačice Severine, s kojim vodi dugu pravnu bitku oko starateljstva nad sinom Aleksandrom, otkriva niz intrigantnih detalja vezanih za njihov nekadašnji odnos i priznaje da je napravio pravi potez prekinuvši tu vezu na vrijeme.

Dok je u posljednje dvije nedjelje "srpski kralj bakra" iznio niz novih intrigantnih optužbi na račun toga kakva je pjevačica majka, ona je na svom „instagram“ profilu otkrila da je dobila novu tužbu od njega, poslije ukupno 70, koliko ih je dobila do sada. Nakon što je Severini vraćeno starateljstvo nad sinom, koji je kod nje pedeset odsto vremena, Milan je izjavio da ona dijete nije vodila u školu 45 dana i da su, kada je prestao da joj isplaćuje 50.000 evra mjesečno dok je bila trudna – već je smanjio sumu na deset, kao nadoknadu za propuštene nastupe, počele ucjene s njene strane.

Severina je na svom “instagram” nalogu krenula ponovo da dijeli sve što se tiče pravne bitke koju vodi s vama. Šta mislite da je bio okidač za to?

- Strah od istine, nemoć da se nešto promijeni i, po ko zna koji put, potreba da se dobije medijska pažnja, koje nikad dosta.

 Govorila je da je u vezi s vama spoznala da ste okruženi zidovima kroz koje nije mogla da prođe. Šta je zapravo bilo sjeme razdora među vama?

- Naša veza je vrlo kratko trajala da bi bilo šta tu moglo da se spozna, to je bila kratkotrajna iskra koja se brzo ugasila. Glavni razlog je bilo to što ja nisam htio da se nosim s tom količinom raznih ekstremnih emocija koje su izvirale iz nje, od histerije, preko mržnje do potpune ravnodušnosti. Kasnije sam zaključio da sam ja ipak bio samo finansijski projekat za nju i ekipu oko nje. Za ovo imam već i previše dokaza, ali sada definitivno znam da sam napravio pravi potez time što sam tu vezu prekinuo na vrijeme.