Инстаграм

Породила се позната бх. инфлуенсерка

  • Извор: Агенције
  • 27.03.2024. 17:40

Позната босанскохерцеговачка инфлуенсерка Илда Хумић својим пратиоцима на Инстаграм профилу саопштила је да су она и њен супруг Един добили четврто дијете.

Познати пар је добио сина, а инфлуенсерка је лијепе вијести подијелила у сриједу, 27. марта. Како сазнајемо из објаве, на свијет је дошао 25. марта 2024. године, а родитељи су му одлучили дати име Мирза.

"Кад схватим колико је раје питало јесам ли се родио. У потпису: Мирза Хумић. 25.03.2024.", написала је Илда у објави на Инстаграму.

Подсјетимо, Илда и Един имају још троје дјеце - кћерку Иман и синове Лукмана и Ису, а сада је њихова породица богатија за још једног члана - Мирзу. 


Богдан упратио гдје живи лопов који му краде грађу, па се лично обрачунао с њим

Богдан упратио гдје живи лопов који му краде грађу, па се лично обрачунао с њим

Многи пратиоци, којих Илда има више од 308.000, упутили су јој искрене честитке.

"Честитам! Да заувијек буде под окриљем милости Господара", "Честитам вам драга Илда! Желим вам све најљепше, а теби сто брзи опоравак", Честитам! Припремите се, тај Ован има да вас све построји са пар дана...", неки су од коментара на објави.

"Звијезда од рођења! Добродошао у клуб Мирзи, сјајно ћеш се забављати", коментарисао је бх. инфлуенсер Мирза Мустафагић. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: