Тумед

Познати јутјубер пронађен мртав: Ево на шта се сумња

  • Извор: Б92
  • 15.02.2024. 11:03

Популарни јутјубер "Twomad", односно Мудеа Седик је преминуо. Имао је 23 године.

Полиција је за ТМЗ рекла да је интернет личност која има милионе пратилаца на својим различитим каналима и друштвеним мрежама пронађена у уторак увече у својој кући у Лос Анђелесу без знакова живота.

ТМЗ-у је речено да се забринути пријатељи нису чули са Тумедом неколико дана, а чак је пропустио и неке састанке. Као резултат тога, ЛАДП је послат да провјери о чему се ради и тада су пронашли његово тијело, иако је нејасно колико је дуго прије проналаска био мртав.

Извори кажу да је на лицу мјеста пронађен прибор за дрогу, а речено је и да се овај случај тренутно третира као могуће предозирање. Смрт се не третира као сумњива.


У Бијељини мук око скандала са експлицитним фотографијама

У Бијељини мук око скандала са експлицитним фотографијама

Тумед је изазвао забринутост међу фановима посљедњих недјеља, укључујући неке чудне твитове које је објављивао током прошле недеље, као и гомилу фотографија ватреног оружја.

Тумед се у посљедње вријеме уплео у контроверзу и чини се да је био ван радара посљедњих мјесеци када је у питању његово креирање садржаја. Његов посљедњи видео међу сва 3 његова канала био је прије 5 месеци, а тамо је изгледао расположено.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: