ATV

Tokom pandemije

"Predozirala sam se i bila 6 nedjelja u komi" Oskarovka progovorila o borbi sa zavisnošću

  • 06.07.2023. 14:55

Oskarovka Tejtum O'Nil (59) progovorila je o svojoj zavisnosti koja je rezultirala predoziranjem 2020. godine, koje se, na sreću, nije završilo kobno. Glumica je doživjela moždani udar i bila je u komi.

"Tokom pandemije, borila sam se sa zavisnošću i doživjela sam predoziranje. To je dovelo do ozbiljnog moždanog udara i kome koja je trajala šest nedjelja", rekla je Tejtum i dodala da je jedva preživjela.

Riki Martin se poslije 6 godina razvodi od muža

Riki Martin se poslije 6 godina razvodi od muža

Uprkos teškom periodu oporavka, Tejtum je istakla važnost podrške porodice i prijatelja u njenom procesu oporavka. Takođe je izrazila zahvalnost na ljubavi i podršci koju je dobila tokom oporavka.

Njena djeca, Kevin Mekinro (37), Šon (35) i Emili (32) priznali su da su mislili da će to biti posljednji put da razgovaraju sa majkom.

Pogledajte gdje i s kim ljetuje Baja Mali Knindža

Pogledajte gdje i s kim ljetuje Baja Mali Knindža

"Nije ni znala gdje je. Nije mogla da kaže: "Bojim se“, rekao je Kevin.

Međutim, poslije dvije godine rehabilitacionog rada uz ljekarski nadzor i terapiju, glumica je počela da se vraća pamćenje.

Preminuo Džordž Tikner

Preminuo Džordž Tikner

"Emotivno, stvari zbog kojih je mama stavila drogu u prvi plan, te stvari su i dalje veoma prisutne", objasnio je njen najstariji sin, koji se takođe borio sa zavisnošću, prenosi b92.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: