Milena Kačavenda

Privedena kuma Ane Ćurčić

  • Извор: Телеграф
  • 30.03.2023. 22:30

Milena Kačavenda, kuma zadrugarke Ane Ćurčić danas je bila privedena nakon što su je Zvezdan Slavnić i njegov otac Zoran Moka Slavnić tužili zbog "ugrožavanja bezbjednosti lica".

Naime, ona je na svom Jutjub kanalu obavijestila fanove rijalitija da su je Slavnići tužili zbog, te da je bila vidno iznenađena, ali u svom izlaganju objasnila detalje.

"Jako su ažurni. Zvezdan i Moka se navodno plaše za svoju bezbjednost. Zvezdana su izveli iz rijalitija i on je čovjek izjavio da se strašno plaši za svoju bezbjednost. Moka se pridružio krivičnoj prijavi. Protiv mene će biti pokrenut postupak za ugrožavanje bezbjednosti lica. Ja sam izjavu dala, dežurni tužilac je obaviješten“, rekla je Kačavenda i nastavila:

"Žao mi je što mi nisu stavili lisice na ruke i teatralno me odvezli. Jer, znate, nije mala stvar prijetiti košarkaškoj legendi koja je umrla prije dvije decenije i njegovom sinu psihopati, narko dileru i zlostavljaču, to svi znate...“

Milena je zatim prokomentarisala Anino učešće u "Zadruzi" i složila se sa Zvezdanom u jednoj stvari, a to je da se Ćurčićeva "pogubila".

"Ana je definitivno izgubila kompas. Ona mene hoće da zaštiti, a trebalo bi da zna da se ja nikada nisam plašila miševa. Nije on jedini miš, ni njegov tatko bez patke. Ja jesam mangup i mafijašica, ali samo kada štitim nekog svog. Tako će biti i ubuduće. Zvezdan ne prijeti samo Ani, Zvezdan je unutar 'Zadruge' zaprijetio da ja neću biti živa kada izađe iz rijalitija“, istakla je Milena, pa rekla da će zbog kume uraditi sve i stajati uz nju do kraja:

"Nemam štikle da ih habam i tužim ova dva mentola. Sad sam tako naoštrena, a Slavnići bi trebalo da znaju da šta god radim, ja idem do kraja. Nemoj da me natjeraju da sutra odem ispred skupštine sa 30.000 potpisa za prijedlog izmjene zakona. Dići ću sve sigurne kuće u Srbiji i pozvati mnogo poznatih ličnosti da stanu uz mene“.

Тагови: