Sarađivala s Partizanom

Procurile fotke potpuno gole atraktivne fudbalske menadžerke

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 01.12.2021.10:43

Atraktivna fudbalska menadžerka Anamarija Prodan (49) našla se u teškoj situacji, kada su se u ponedjeljak veče na internetu pojavile njene golišave fotke.

Ova Rumunka godinama unazad važi za jednu od poznatijih žena u svijetu fudbala, a svojevremeno je sarađivala i sa Partizanom kada je u Humskoj igrao njen klijent Gabrijel Enake.

Elem, rumunski mediji javljaju da su se u javnosti pojavile fotke koje je Anamarija u septembru slala svom tadašnjem suprugu Laurensiu Regenkampfu od kog se u međuvremenu razvela, a na kojima se vidi kako gola pozira ispred ogledala.

"Znam ko je pustio ove fotografije. Znam kako su dospjele u štampu, ko ih je distribuirao. Ali, nema veze. Moji advokati su već uzeli stvar u svoje ruke", rekla je Anamarija u izjavi za portal "Click" koji je prvi i objavio provokativne fotke bivše Plejboj zečice, a koje možete pogledati OVDJE.

Anamarija je svojevremeno išla i pred kamere Plejboja prije 13 godina, a tada je dala zanimljivu izjavu vezanu za golišave fotografije.

"Ne vidim ništa loše u fotkanju za časopis za odrasle i čak bih pustila svoju kćerku da to uradi ako želi", rekla je Rumunka koja je potom priznala i da je muškarci žele iz dva razloga: jedan je zbog fudbalske saradnje, drugi je da je odvuku u krevet, prenosi "Telegraf.rs".

Tagovi: