Katarina Rautek Omazić

Pronađena bivša pjevačica E.T.-ja

 • Izvor: Agencije
 • 26.05.2023. 11:29

Dan nakon što je mnoge zabrinula vijest o nestanku bivše pjevačice E.T.-ja Katarine Rautek Omazić uslijedile su i sretne vijesti.

TV voditeljka Hana Tabaković na društvenim mrežama otkrila je da je potraga za Katarinom sretno završena. 

"Katarina Rautek živa i zdrava i uredno se javlja na mobilni telefon",  poručila je Tabaković.

O svemu se oglasila i pjevačica E.T.-ja.

"Ne znam ko je prijavio moj nestanak", rekla je Katarina za portal "Danas.hr".

Podsjetimo,  Katarina Rautek Omazić nestala je u srijedu iz bolnice Sveti Duh, a njen je nestanak prijavljen policiji koja je od srijede intenzivno tragala za pjevačicom.

Njena fotografija bila je objavljena i na stranici "nestali.gov.hr", a nakon što je pronađena ubrzo je i maknuta sa iste.

Ko je prijavio nestanak?

Iz bolnice Sveti Duh potvrđeno je da su upravo oni prijavili Katarinin nestanak, a šta ju je nagnalo na odlazak iz bolnice još uvijek nije poznato.

Jesu li okidač bili njeni privatni, porodični problemi ili pak nešto drugo za sada se ne zna.

Menadžer u nevjerici

Odmah nakon što je proglašena nestalom mediji su kontaktirali i muzičkog menadžera Renisa Gržinića koji je bio u nevjerici kada je saznao da je Katarina nestala.

"U šoku sam nisam imao pojma, sad sam iz medija saznao da je nestala, čuli smo se još neki dan, a juče ili prekjuče vidio sam i njen propušten poziv, ali zbog gužve nismo na kraju uspjeli stupiti u kontakt. Katarina nam je i sama rekla da posljednjih mjeseci ima zdravstvenih problema i da zbog toga mora odustati od zakazane turneje Flashback na koju E.T. ide s Kolonijom i Karmom. Čak nam je i sama savjetovala da pronađemo novu pjevačicu koja će ju zamijeniti, ne znam zbilja što bih vam više rekao...Zaista me zatekla informacija o Katarininom nestanku", rekao je "Večernjem listu" u srijedu menadžer Renis Gržinić.

Na upit šta ća sada biti s turnejom koja je trebala početi uskoro, odgovorio je kako su odmah nakon što ih je Katarina obavijestila o zdravstvenim problemima dogovorili da na turneju krenu s pjevačicom Meri Andraković, novom članicom E.T.-ja jer su puno truda uložili u ovaj projekt i nisu htjeli odustati.

Tagovi:
 • 15:40 Serija: Prevrtljivo srce

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Najnovije informacije, planovi, sve aktuelne, ali i neobične priče i ljudske sudbine. Slikom i rječju, s kraja na kraj Srpske, svaki ponedjeljak u 18:20 donosimo neke nove teme.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.