Popularna pjevačica

Prvi intervju Karleuše nakon razvoda: Govorila o djeci, braku, garderoberu

  • Izvor: mondo
  • 08.07.2022.11:38

Jelena Karleuša nedavno je objavila da se, nakon 14 godina braka, zvanično razvodi od fudbalera Duška Tošića, kao i da čitavu proceduru obavljaju sprazumno, a potom sa kćerkama napustila Srbiju i otputovala na odmor u Tursku.

Pjevačica je u svojoj objavi naglasila da sva imovina pripada njihovim kćerkama, Atini i Niki, kao i da je starateljstvo nad njima dobila ona. Upravo njih dvije našle su se na prvoj Jeleninoj objavi nakon razvoda, a pjevačica ne krije koliku joj snagu one daju.

U javnost je sada izašao Jelenin prvi intervju u kojem je nikad iskrenije govorila o svojoj porodici, karijeri i braku, a na samom početku komentarisala je svoj raskošni dom koji iznova i iznova oduševljava njene pratioce.

"Kuća je ogromna i svako ima svoj sprat. Tek sam nedavno izbrojala da imamo deset kupatila jer u većinu i ne ulazim. Moja oaza je specijalno projektovan garderober od 250 kvadrata, koji posjeduje i saunu, kupatilo, dio za odmaranje, vešernicu, stan za zaposlene. Po mojim željama i nacrtima napravila sam dio koji je meni bitan i zbog posla i zbog lične satisfakcije. Prostor ima adekvatno svjetlo, ogledala, pametno i funkcionalno osmišljeno odlaganje mojih petsto pari cipela, tašni, garderobe...", započela je.

"Da bi ljudi shvatili koliko je ozbiljno teško imati organizovan garderober ove veličine i kapaciteta, reći ću da jedna žena radi samo kao garderoberka. Ona mora da zna način na koji se šta kači, gdje i sa čim, mora da razlikuje brendove, sezone i vintidž stvari od posebne vrijednosti. Veliki sam kolekcionar visoke mode i dizajnerskih komada, a pošto sve to sakupljam skoro trideset godina, jasno je da je riječ o ozbiljnoj kolekciji koja mi znači", objasnila je Jelena.

Potom je komentarisala svoje kćerke Atinu i Niku:

"One su nevjerovatan miks Duška i mene, moje Divne, njegove sestre... I po karakteru i po fizionomiji", rekla je, pa progovorila i o 14. godišnjici braka koju su ona i Duško proslavili na Vidovdan.

Jelena je priznala koliko ju je brak promijenio.

"Smatram da sam postala mudrija, mirnija i srećnija. Mene je život mnogo šibao i nije imao milosti. Naša porodica prošla je kroz uspone, padove, tragedije, napade raznih vrsta. U međuvremenu moja majka je umrla, djeca su se rodila i porasla, Duško je završio karijeru i započeo novu, a ja i dalje žongliram da ispunim svačija očekivanja", pričala je.

Žena je stub i kičma svake porodice, rekla je Jelena nedavno, a sada i komentarisala.

"Borila sam se. Imam jaku kičmu. Nisam neko ko diže ruke i odustaje. Nisam ni od onih koji se mire sa neuspjehom. To je najbolja karakterna osobina, ali ujedno i prokletstvo. Nažalost, u dugom braku mora da postoji puno kompromisa i da se ta ženska kičma puno savija i kada ne želi", priznala je ona, prenosi "Mondo.rs".