ATV

Миљана и Бебица актери

Први обрачун у новом ријалитију Задруга

  • Извор: Агенције
  • 22.09.2023. 21:46

Миљана Кулић и Ненад Мацановић Бебица раскинули су везу, али од тада не престају са јавним препуцавањем и бројним оптужбама.

Породица Кулић је оптужила Бебицу да им дугује скоро 60.000 евра, а онда је он одлучио да изнесе сав њихов "прљав веш" и то пред камерама.

Он је ушао у актуелну сезону Задруге, гдје се суочио очи у очи с Миљаном, а након пар првих мирних дана дошло је до првих чарки међу њима, сада и физичког контакта.

Након што су се недавно цијелу ноћ свађали и јурили по имању када је Бебица исцијепао Миљани цигарете и није јој дао да спава, дошло је до новог сукоба бивших партнера.


Град у БиХ свим бруцошима даје по 500 КМ

Град у БиХ свим бруцошима даје по 500 КМ

Бебици су потпуно отказале кочнице због Миљаниних ријечи, па је одгурнуо сто иза ње са ког је пала. Они су се међусобно вријеђали, а Миљана је покушала да узврати Бебици, па је насрнула на њега и кренула да га удара, док су се укућани окупили, не би ли спријечили тоталну катастрофу.

Када су их цимери умирили, Миљана је отишла у пушионицу и кренула да плаче, а потом је напустила Бијелу кућу и отишла у двориште, како остали не би видјели њене сузе.

Дефинитивно ово неће бити њихов посљедњи окршај, с обзиром да је Бебица најавио тотално раскринкавање породице Кулић.

Снимак је објављен на Инстаграму.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: