Starletu ostavio momak

Raskinuli Peca i Maja: Nije mogao da toleriše njene izlive bijesa i ljubomore

  • Izvor: Agencije
  • 22.08.2022.15:20

Maja Marinković i Predrag Peca Raspopović su raskinuli. Starletu je navodno ostavio Peca jer nije mogao da toleriše starletine nagle promjene raspoloženja, izlive bijesa i ljubomore.

Njih dvoje su već zbog Majinog ponašanja imali krizu u vezi, a sada je definitivno kraj. To za Kurir potvrdio Pecin blizak prijatelj kojem se povjerio.

"To je to, Pecu je prošla Maja. Očekivano. Kao što ga je prošla Aleksandra, tako ga je prošla i njena drugarica. Jeste mi drug, ali čovjek voli žene, a neće da toleriše njihove gluposti, neprijatne situacije, izlive bijesa, histerije. Peca jeste slab na nježniji pol i one koje su atraktivne i poznate, međutim, kad ga naljute to je kraj", priča izvor.

Prema njegovim riječima do raskida je došlo na primorju, i Marinkovićeva je to teško podnijela.

"Ako ne griješim i ako sam ga dobro razumio, ona je ostala dole, a on se vratio u Srbiju. Nije joj bilo svejedno, jer je bila uverena da će da ga prođe posle sat dva nakon žustre svađe. Ovoga puta nije tako. Znam da joj nije svejedno jer je pored njega uživala kao bubreg u loju, ali da je umjela da se ponaša sve bi bilo drugačije".

Tagovi: