Split poništio zabranu

Samardžić će ipak održati koncert u Hrvatskoj

 • Izvor: Index.hr
 • 18.03.2023.13:21

Nakon što je još jedan u nizu srpskih izvođača kojem je zabarnjen koncert u Hrvatskoj, slučaj Željka Samardžića dobio je novi obrt nakon odluke gradske vlasti Splita da zabranu ponište.

Diretkor Park-šume, Marjan Marko Pejnović želio je da zabrani koncert Željka Samardžića u Splitu, koji je bio dogovoren za 19. mart na Sustipanu, međutim, ta odluka je promijenjena, prenosi Index.hr.

Podsjetimo, Pejanović je ranije naveo da je odluka isključivo njegova, međutim, izgleda da to baš i nije tako.

- Odluka je moja. Ja sam je donio i imam na to pravo. Muzika Željka Samardžića ne odgovara Sustipanu - rekao je za Slobodnu Dalmaciju direktor Park šume "Marjan".

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Top 10 tajni i misterija

  Da li ste ikada razmišljali postoje li vanzemaljci, susreti druge vrste i paranormalne aktivnosti? Da li je Bigfoot zaista postojao? Da li čudovište još uvijek spava na dnu Loch Nessa? Postoje li anđeli? Kakve tajne kriju 'svete spise'?

 • 17:50 Narod priča (R)

  Pred našom kamerom, otvoriće se i ispričati priču, oni za koje ne znamo koliko u sebi nose ljubavi, istrajnosti, hrabrosti, oni koji znaju koliko je život čudnovato težak i lak, oni koji su osjetili i stradanje i ljepotu životne jednostavnosti.

 • 18:20 Serija: Slatke muke (R)

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.