ATV

Пјевачица

Селма Бајрами: Коријени су ми са Косова, поносна сам на то

  • Извор: Агенције
  • 03.12.2023. 20:55

Пјевачица Селма Бајрами гостовала је на телевизији "Фејс" гдје је проговорила о скандалу о којем брује домаћи медији, односно снимку који је запалио мреже, на којем се види како показује двоглавог орла, којег многи сматрају знаком "велике Албаније":

Она је у емисији открила да "није националиста", поновила да није имала намјеру било кога да увриједи, али и открила да "постоји могућност да је некоме засметала", јер се недавно вратила на сцену и "засијала".

"Моја фамилија и ја задњих пар дана трпимо невиђени линч, стрес и драго ми је да имам прилику да кажем све ово, умирим оца, мајку. Јако тешко сам ово поднијела, прва два дана су била хорор, нисам знала како да реагујем, на моју срећу, пријатељи из Србије су ми дали подршку", рекла је Селма и наставила:

"То је био наступ у хотелу, прије седам, осам мјесеци, дошли су са бубњевима... Ја имам репертоар гдје пјевам микс, не заустављам се, и у једном моменту сам запјевала ту пјесму. То је пјесма о момку који се радује својој жени", рекла је Селма и објаснила да је "тај неки орао" дио кореографије.


Трагали за олупином авиона МХ370, нашли нешто неочекивано

Трагали за олупином авиона МХ370, нашли нешто неочекивано

"Мени се то чинио као дио кореографије, музика ме понијела, плесала сам, веселила се и једноставно ја тренутно не мислим да сам направила нешто лоше, да не испадне да се правдам. Направила сам то нешто рукама што је изгледало као тај неки орао, нека провокација. Ја никад нисам имала намјеру да некога увриједим".


Из Сингапура дошао на концерт Баје Малог Книнџе: Прекрстио се и запјевао на српском

Из Сингапура дошао на концерт Баје Малог Книнџе: Прекрстио се и запјевао на српском

"Размишљала сам и шта сам схватила, присутна сам у медијима у посљедње вријеме, гостовала у најгледанијим емисијама, претпостављам, не могу да тврдим, претпостављам да сам некоме засметала. Ја сам дошла и засијала, а у једној емисији која је ишла уживо сам реаговала на неке ствари, јер сам имала потребу као жена, дама, мајка. Ту емисију су гледали и моји родитељи. Неки су се увриједили, могуће је да су на неки начин ти што су били у емисији или водили емисију тражили неки разлог да мене оцрне у медијима, искористили су тај моменат, ја сам колатерална штета и жртвено јагње".

Како је рекла она је "Босанка", али њени "коријени су са Косова" и поносна је на то.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: