Mediji tvrde

Senida se od mafije krije na tajnoj lokaciji?

 • Izvor: Kurir
 • 04.02.2023.18:28

Senida Hajdarpašić Senidah i dalje je u problemu zbog sukoba s bivšim saradnikom Admirom Arnautovićem Šmrkom, koji je htio da joj se osveti zbog toga što je napustila njegov tim.

Navodno, sada se pjevačica sklonila na tajnu lokaciju iz bezbjednosnih razloga.

"Senidah zna da se zamjerila čovjeku koji je jako opasan. Strahuje za svoj život i zato je promijenila mjesto boravka. Vodi računa gdje se kreće, a njenu adresu posljednjih mjeseci niko ne zna. To su ozbiljne stvari i situacija nije nimalo naivna. Život je u pitanju, a ona strahuje da bi mogla kobno da završi jer se zamjerila Šmrku, koji je strah i trepet u Bosni i Hercegovini", priča izvor za "Kurir".

Zbog novonastale situacije, trep pjevačica je morala da angažuje obezbjeđenje koje je svuda prati.

To smo mogli vidjeti prilikom njenih rijetkih pojavljivanja u javnosti, kao što je to bilo na festivalu u Vrnjačkoj Banji prije godinu i po dana, kada nije smjela da izađe iz hotelske sobe, a dok je pjevala, pored bine su stajali njeni tjelohranitelji.

Međutim, ti momci su samo dio zaštite koju je ona angažovala. Senidah je bila prinuđena da unajmi čak tri prstena obezbjeđenja.

Prvi prsten čine tjelohranitelji koji prije nje dolaze na lice mjesta i osmatraju da li ima opasnosti po nju, pa ako je sve bezbjedno, tek onda dolazi ona.

Drugi prsten su momci koji su nevidljivi i njihov zadatak je da uskoče i zaštite je ukoliko se desi nešto nepredviđeno, a treći prsten je policija.

Inače, u izvještaju MUP Kantona Sarajevo piše da je uhapšeni Šmrk, između ostalog, namjeravao i da Senidu rani, prebije ili da joj baci kiselinu u lice.

Tagovi:
 • 07:00 Serija: Kolo sreće (R)

  Ne propustite priču o domaćici iz malog mjesta kojoj se život potpuno mijenja kada dobije sedmicu na lotou.

 • 08:00 Serija: Prevrtljivo srce (R)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Kuhinjica na otvorenom

  Uživajte u kulinarskim minutima na našem programu. Kuhajte sa ATV-om!

 • 10:55 Teletrgovina

  Teletrgovina