Годинама се бори са карциномом

Шенон Доерти: Спремам се за одлазак

 • 02.04.2024. 13:53

Шенон Доерти се већ годинама бори са карциномом дојке, а сада је открила како жели да се ријеши својих ствари како би својој мајци олакшала након што умре.

"Мој приоритет у овом тренутку је моја мама. Знам да ће јој бити тешко ако умрем прије ње. Будући да ће јој бити тако тешко, желим да јој олакшам неке ствари. Не желим да након тога затекне хрпу ствари којима се мора бавити. Не желим да има четири складишне ​​јединице пуне намјештаја", рекла је глумица.

Због тога је почела са прегледањем свих својих ствари како би знала шта жели да донира, а шта да прода. Недавно је отишла и на своје имање у Тенесију како би спаковала ствари и званично означила одустанак од свог сна да једног дана тамо има коња.

"Дакле, били смо у Тенесију и тамо сам се паковала. Било је јако тешко и јако емотивно јер сам се осјећала као да одустајем од свог сна да изградим то имање, да изградим кућу за себе и кућу за моју маму и да затим проширим све", објаснила је.

"Паковала сам се и почела да плачем... Осјећала сам се као да одустајем од сна. Шта је то значило за мене? Је ли то значило да сам одустала од живота? Мама ми је говорила да не морам то да радим, а ја сам рекла - морам", рекла је глумица кроз сузе.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија

  ''''Серија

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Бизнис клуб (Р)

  ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.