Jedan se popeo na binu

Šest penzionera palo u nesvijest na koncertu Lepe Brene

 • Izvor: Kurir
 • 27.11.2022.15:43

Lepa Brena održala je dva koncerta u mestu Nedelišće u Hrvatskoj. Naša zvijezda pjevala je u okviru manifestacije "Mesap jesen 2022", a veliki broj njenih fanova došao je da je čuje i vidi.

Kako piše hrvatski portal 24sata, dvorana je bila prepuna, ali zbog problema sa zvukom posjetioci je nisu najbolje čuli. Ona je to pokušala da riješi, ali nije uspjela.

Na Brenin koncert došle su sve generacije, primjetno je bilo da su tu i djeca, tinejdžeri, njihovi roditelji, ali i bake i deke. Prema izvještajima medija, Breninim koncertima prisustvovao je i veliki broj penzionera, a na jednom je zbog njih reagovala i Hitna pomoć.

Naime, šestoro njih je palo u nesvijest, dok je jedan penzioner bio u punoj snazi. On je preskočio ogradu i popeo se na binu. Reagovalo je obezbjeđenje, ali je pjevačica tražila da ga ne diraju, pa je ostao na bini i gledao izbliza Brenu dok je izvodila svoje najveće hitove.

Tagovi:
 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Dugo sam te čekao

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca koji su neočekivano ušli jedni u druge, Kadir, biznismen koji je za sebe izgradio život daleko od porodice.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.