Krenula sestrinim stopama

Sestra nestale Marijane ulazi u rijaliti

  • Izvor: Kurir
  • 31.08.2022.16:21

Maja Kovačević sestra nestale Marijane Seifert uskoro ulazi u rijaliti program "Zadruga".

I nakon više mjeseci nema ni traga ni glasa od Marijane Seifert, bivše učesnice „Velikog brata“.

Za to vrijeme njena sestra Maja Kovačević odlučila je da uđe u sljedeću sezonu rijalitija „Zadruga“. Prema njenim riječima ulazak u ovaj rijaliti se potpuno isplati.

"Svako bi normalan otišao u Zadrugu. Niti ljudi kopaju niti oru, a zarade. Mogu se zezati, ja ovo smatram kao privilegiju. Ulazim jer otvaram svoj biznis, pa mi je ovo lakši način da dođem do zarade", objasnila je Maja svoje motive.

Istraga zbog nestale Marijane i dalje je u toku, ali Maja se pomirila sa tim da njene sestre više nema.

"Nije mi dan da pričam o njoj. Došla sam ovdje. Osjećam da je više nema, ali ne mogu o tome sada", rekla je ona, prenosi "Kurir".

Za nekadašnjom pobjednicom "Velikog brata" se traga od aprila ove godine, a nestanak je prijavio njen suprug. U blizini Mosta mladosti u Zagrebu su pronađene njene stvari, ali je ostalo misterija. Maja se tim povodom oglasila nedavno i rekla da ne misli da je Marijana živa.

„Nažalost, više ne mislim da je živa. Osjećam da je nema. Samo želimo konačno doznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti“, rekla je Marijanina sestra Maja Kovačević početkom mjeseca za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, Marijana je u "Velikom bratu" 2011. prevarila muža i to pred kamerama. Njena sestra je izgleda odlučila da krene istim stopama, te je u jednom domaćem rijalitiju imala seksualne odnose sa zauzetim cimerom, a navodno i s nepoznatim gostom kafića.

Ipak, to nije jedini incident koji je doveo do njene diskvalifikacije. Neprimerno ponašanje prema ostalim učesnicima, jedva izbjegnute tuče i skandali su zgrozili javnost.

Tagovi: