Пјевачица

Северина проговорила о интимном снимку

 • Извор: Блиц
 • 06.05.2024. 12:27

Северина Вучковић нашла се у центру скандала када је својевремено њен интимни снимак доспио у јавност, а сада је пјевачица открила да јој је то обиљежило један животни период.

Северина је открила да јој је у тим моментима прошао кроз главу разредни, зато што је знала да ће је мајка у потпуности подржати.

– Таман сам завршила турнеју ‘Вирујен у те’, али почетак мојих тридесетих је обиљежио филм. Најгоре ми је било тада како ће мој разредни из средње школе, као ће моји професори реаговати. Тек сам касније помислила на маму јер се увијек подразумијева да је мама уз тебе јер те и познаје – признала је Северина.

Пјевачица истиче да ниједној младој дјевојци не жели да пође њеним путем.

– Ја стварно не желим никоме да буде нова Северина. Једноставно, ја желим свим дјевојкама и дјевојчицама да желе да буду докторке наука, учитељице, библиотекарке, пјесникиње и књижевнице. Али не Северина, тешка је то школа – рекла је пјевачица.

Северина је потом открила каквог мушкарца сања.

– Сањам једног прекрасног мушкарца, који има 12 година, и који је на моју срећу препун емпатије, и њега сањам – закључила је, алудирајући на свог сина Александра.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Кето кухињица

  ''Кето кухињица

 • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.