Евросонг

Скандал: Холанђанин се потукао са неким из делегације Израела?

 • Извор: 24сата.хр
 • 10.05.2024. 18:16

Након што се појавила информација да се холандски представник Јост Клајн није појавио на генералној проби за финале Евросонга, бројни фанови су изразили своју забринутост. Друштвене мреже су 'експлодирале', а на платформи X незванично се шире информације.

Пишу како је дошло до физичког обрачуна између Клајна и израелске делегације. Клајн је, како тврди један корисник X-a, ударио члана делегације јер су се ругали смрти његових родитеља.

Јост је, уз деветеро осталих финалиста из другог полуфинала, присуствовао конференцији за медије. Сједио је поред Израелке, а све вријеме је скривао главу испод холандске заставе, на страни лица која је гледала према Еден. Када је она кренула одговарати на питања, Јост се у потпуности покрио преко главе.

Онда је Еден један новинар упитао сматра ли да је са собом донијела ризик и опасност за друге такмичаре, на што јој је водитељ рекао да не мора одговорити. Јост је на то рекао: 'Зашто не?'.Иначе, холандски представник на Евросонгу, Јост Клајн, данас је требао пети по реду наступити на проби. Стигао је у дворану, али није изашао на пробу, кад је био ред на њега. О његовом изостанку се огласио ЕБУ.

- Тренутно истражујемо инцидент који нам је био пријављен, а који укључује холандског извођача. Неће имати пробе до даљњег. Немамо других коментара у овом тренутку - изјавили су.

(24сата.хр)

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.