Učesnik izvrijeđao ženu

Skandal u Provodadžiji: "Šta ste mi doveli babu?"

 • Izvor: mondo
 • 18.03.2023.11:36

Društvenim mrežama kruži snimak iz emisije "Provodadžija" koji je razbjesnio mnoge korisnike, koji su žestoko osudili ponašanje učesnika.

Snimci dijelova emisija koji za cilj imaju upoznavanje emotivnih partnera ili sklapanje braka često se nađu na društvenim mrežama, a neki od njih jako brzo postanu i viralni. Citati učesnika nerijetko nasmiju javnost, međutim sada je veliku pažnju privukao učesnik koji je publiku svojim ponašanjem šokirao, a korisnike društvenih mreža razbjesnio.

Tokom emisije "Provodadžija" jedan kandidat je brutalno uvrijedio ženu koju je upoznao i to na samom početku razgovora. Gospođa je prišla potencijalnom novom partneru i ljubazno se predstavila, kada je učesnik počeo da mumla i prevrće očima, a potom se drsko obratio njoj, ali i voditeljki emisije.

"I šta da pričamo? Kol'ko imate godina?", pitao je čovjek, a kada je učesnica odgovorila da ima 55, on je istakao da joj ne vjeruje - "Ovo je strašno! Pa vi imate preko 70. Zašto lažete. Ja sam rekao da želim neku do 53 godine i puniju, a šta si mi dovela?", obratio se, polurazgovjetno, voditeljki emisije, koja je pokušala da ga smiri, a potom stala u odbranu učesnice Rade.

"Dajte molim vas, televizijo, ne šaljite mi neke babe, ona može da kaže i da ima 35. Ne mogu od tebe da očekujem neku dužu vezu, da znaš", nastavio je sa uvredama i razbjesnio publiku koja je u komentarima urnisala nepristojnog kandidata.

"Kakav balvan", "Lik je pijan 100% života", "Čim je pružio mlitavo ruku, trebalo je da ima signal da nema od njega ništa. Samo krade bogu dane", neki su od komentara. Pogledajte dio emisije koji se ubrzano širi mrežama:

Tagovi:
 • 17:50 Narod priča (R)

  Pred našom kamerom, otvoriće se i ispričati priču, oni za koje ne znamo koliko u sebi nose ljubavi, istrajnosti, hrabrosti, oni koji znaju koliko je život čudnovato težak i lak, oni koji su osjetili i stradanje i ljepotu životne jednostavnosti.

 • 18:20 Serija: Slatke muke (R)

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:31 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:32 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.