Pod budnim okom javnosti

Skandali Rađena: Doping, varao Anu Kokić, a sada pod optužbom da je pretukao djevojku

  • Izvor: Blic
  • 01.04.2022.21:43

Bivši vaterpolista Nikola Rađen nije prvi put u centru skandala, on je prije nekoliko godina bio pozitivan na doping testu, a do razvoda sa pjevačicom Anom Kokić je došlo zbog njegovih navodnih brojnih prevara.

O izletima Nikole Rađena često se pisalo, a najveći skandal izbio je kada je otkriveno da je vaterpolista svoju suprugu prevario sa igračicom Gogom koja je igrala u klubovima u kojima je Ana nastupala. Iako se tada nagađalo da će se razvesti, Ana je tu prevaru oprostila. Pisalo se da je pjevačica Nikoli prešla i preko prevare sa pjevačicom Nikolijom Jovanović, ali uprkos tome njihov brak nije uspio.

Dovodio se u vezu i sa pjevačicom Kajom Ostojić, kada su mediji prenijeli da je navodno viđen u njenom stanu i da konzumiraju psihoaktivne supstance.

Nikola i Ana su bili u braku 11 godina, tokom kojeg su dobili dvije kćerke, a razveli su se 2019.

Dok je bio u braku sa Anom 2015. godine, Rađen je dva puta bio pozitivan na anti-doping testu. U obrazloženju četvorogodišnje suspenzije, FINA je ukazala na činjenicu da je Rađen prvi put pao 17. februara, poslije utakmice protiv Španije, a drugi put 15. aprila.

Poslije doping skandala Olimpijakos je raskinuo ugovorom sa srpskim asom, a on je već propustio završni turnir Svjetske lige u Bergamu, a nije ga bilo ni na Svjetskom šampionatu u Kazanju, kao ni na Olimpijskim igrama u Riju 2016.

– Nisam uzimao kokain kako bih poboljšao svoje sportske performanse jer sam to učinio van takmičenja. Tokom karijere sam 15 puta bio testiran, uvijek sam bio negativan, nažalost posljednji je bio pozitivan. Testiran sam na velikim takmičenjima i van sezone. Kada sam u Španiji bio izvučen da idem na kontrolu, znao sam šta me čeka. Odgovorno sam otišao i dao svoj uzorak – naveo je on, a prvobitna kazna od četiri godine mu je prepolovljena.

Podsjetimo, radnica jedne pumpe u opštini Stari grad prijavila je jutros u 4.45 sati da joj se Rađenova djevojka Milica Ristić (30) požalila da ju je pretukao.

Dolaskom na lice mjesta, Nikolina djevojka je policijskoj patroli ispričala da je nakon kraće rasprave njen emotivni partner, pretukao, tačnije, zadao više udaraca u predelu glave i po telu, piše Kurir. Na lice mjesta izašla je i ekipa Hitne pomoći i povrijeđenu M.R. uputili u UC.

Ona ima vidljive povrede u predjelu lica ispod lijevog oka u vidu otekline i crvenila, i rasekotinu donje usne u lijevom uglu i za sada ne želi podnese prijavu za navedeni događaj. Bivši vaterpolista nije odgovarao na naše pozive, prenosi Blic.

Tagovi: