"Zlostavljanje od strane sistema"

Skandalozno! Izgubila starateljstvo nad sinom zbog erotskih scena u kultnom filmu?

  • Извор: Агенције
  • 10.07.2023. 18:01

Šeron Stoun kaže da je izgubila starateljstvo nad djetetom zbog scena seksa u "Niskim strastima".

Glumica je otkrila da ju je kultni erotski triler proslavio, ali i uništio jer je izgubila starateljstvo nad sinom Roanom više od deset godina nakon što je film objavljen 1992. godine.

Šeron Stoun uručena nagrada za hrabrost: Ustanite i recite koliko vrijedite

Šeron Stoun uručena nagrada za hrabrost: Ustanite i recite koliko vrijedite

- Izgubila sam starateljstvo nad djetetom. Sudija je pitao moje dijete, mog malenog, sićušnog dječaka:'Znaš li da tvoja majka snima filmove o seksu?'. To je bilo zlostavljanje od strane sistema i propitkivanje o tome kakva sam majka zbog uloge u filmu - ispričala je glumica i dodala da je ta nepravda i danas boli:

Šeron Stoun u novoj borbi za zdravlje

Šeron Stoun u novoj borbi za zdravlje

- Ljudi se sada pojavljuju goli na televiziji! A vidjeli ste možda manje od pola sekunde moje potencijalne golotinje i zbog toga sam izgubila starateljstvo nad sinom.

Da stvar bude gora, holivudska zvijezda ispričala je i da se osjećala poniženom tokom rada na ostavrenju koje joj je donijelo svjetsku slavu.

Šeron je zaradila samo 500.000 američkih dolara za erotski triler reditelja Pola Verhovena. "Samo", jer se poredila s kolegom Majklom Daglasom koji je poput nje imao glavnu ulogu u tom hitu.

Šeron Stoun objavila fotografiju u toplesu:

Šeron Stoun objavila fotografiju u toplesu: "Tako prirodna, tako lijepa žena"

- Majkl Daglas zaradio je 14 miliona dolara. Ja sam bila nova, a on je bio velika zvijezda. Suočila sam se i sa omalovažavanjem glavnog producenta na tom projektu, koji me je pogrešno oslovljavao Karen tokom cijelog snimanja filma. Čak i na Guvernerovom balu nakon dodjele Oskara i dalje me zvao 'Karen'! I to sam poniženje nosila duboko u sebi - rekla je.


Пратите нас и путем Вибера