Lejdi Li

Skinula se Đokovićeva bivša i pokazala čim raspolaže

 • Izvor: Agencije
 • 30.11.2022.17:05

Srpski teniser Novak Đoković je prije Jelene Đoković bio u ljubavnoj romansi sa Lidijom Popović, Novosađankom koja je širom svijeta poznata po svojoj DJ karijeri.

Lidija je svojevremeno pričala da je "u mladosti" pokušala da održi vezu na daljinu sa Novakom, na relaciji Novi Sad - Beograd.

Par je ubrzo okončao vezu, Novak je započeo romansu sa sadašnjom suprugom, a Ldija je postala poznati DJ.

Nastupa pod imenom Lejdi Li i na Instagramu ima skoro 2 miliona pratilaca.

Lejdi Li se može pohvaliti visokim honorarima koji dostižu i do 30.000 evra.

Prije dvije godine je navodno imala više od 80 nastupa van Srbije, a jednom prilikom je otkrila i kako joj je bilo u vezi sa Novakom.

"Nole je za vrijeme naše veze uvijek bio pažljiv i nasmijan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svijetu sporta. Naravno da Nole nije papučar...", pričala je Lidija koju su domaći mediji prozvali "srpska Džej Lo".

"Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sjećam", dodala je.

Lidija je sada na Instagramu objavila fotogafiju sa bazena i poručila "da će ovo biti njeno raspoloženje naredna tri mjeseca".

Tagovi:
 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Serija: Slatke muke

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:42 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.