Namjerno odugovlači proces

Slavni glumac optužio bivšu suprugu da ga "zavlači" za razvod

  • 14.08.2023. 08:13

Glumac Kevin Kostner je optužio bivšu ženu da namjerno odugovlači proces razvoda nakon pravne zavrzlame koja je nastala oko toga da li je ona "razumijela korišćenje riječi \'razumijeti\' u njihovom predbračnom ugovoru".

Naime, on je od suda tražio novčane sankcije protiv svoje supruge, koja navodno nije odgovorila na njegove zahtjeve da se izjasni o svojim potraživanjima. U žalbi, Kostner se žali da je njegova supruga do sada samo postavljala prepreku za preprekom kako bi izbjegla da odgovori na važne tačke u predbračnom ugovoru. Tvrdi da je od njene supruge traženo da svoje tvrdnje opravda dokumentima ili svjedocima, ali da ona "tvrdoglavo odbija".

Kristin tvrdi da ne može ni da potvrdi ni da demantuje da je razumijela predbračni ugovor jer ona (i očigledno njeni advokati) ne razumije riječ \'razumio\'“, stoji u žalbi poznatog glumca, koji dodaje da je ovo najprljavija igra jer riječ koja se razumije nije tehnički termin ili nepoznata riječ.

"Ideja da Kristin i iskusni advokati koji je zastupaju ne razumiju riječ \'razumio\' i ne mogu da odgovore na ovaj jednostavan, jasan zahtjev je neozbiljna. Jasno je da je ovaj prigovor neodređenosti iznese samo u svrhu odlaganja", rekao je on. 

Žalba je zaključena.

Od početka procesa razvoda, Kristin ne želi da odgovori na pitanje da li razumije sve klauzule predbračnog ugovora

Naime, od maja, kada je krenuo proces razvoda, Kristin ne želi da odgovori na pitanje da li razumije sve stavke predbračnog ugovora iz 2004. godine, a posljednje što je njen tim tražio je da definiše taj pojam.

Kostnerovi advokati su poslali definiciju i sada su zatražili od suda da se o ovom pitanju izjasni što je prije moguće kako bi se utvrdila validnost dokumenta. Ročište u vezi sa predbračnim ugovorom neće biti održano do kraja godine, a očekuje se da Kristin neće popustiti i da će pokušati da odbije validnost dokumenta.

Međutim, nedavna sudska odluka da Kristin mora da se iseli iz kuće vrijedne 145 miliona dolara mogla bi da ukaže na to da je dokument pravno valjan i da će ga sud potvrditi. I dok joj je Kostner uplatio 1,5 miliona dolara da joj pomogne da pronađe novi dom, ona taj novac nije dirala jer bi je, kako je navela, onemogućilo da dokaže da je predbračni ugovor nevažeći.

Kristin se nedavno preselila u novu kuću u Santa Barbari, za koju izdvaja 35.000 dolara mjesečno: ima četiri spavaće sobe i četiri kupatila, a ima i bazen. Međutim, prije selidbe morala je da provjeri sa bivšim mužem sve što će ponijeti sa sobom, a nije smjela da ponese apsolutno ništa bez njegovog odobrenja – osim odjeće, modnih dodataka i nakita.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: