Пјевач

Слоба Радановић у центру скандала

 • Извор: Курир
 • 03.04.2024. 17:56

Слоба Радановић нашао се у центру новог скандала јер су га родитељи ђака четвртог разреда Основне школе "Милена Павловић Барили" у насељу Вишњичка бања оптужили да је био главни виновник наводног инцидента у овој образовној институцији који се догодио крајем марта.

Дио родитеља тврде да дјечак из тог одјељења и његов очух Слободан "тероришу цијели разред", као и да је фолкер ненајављено упао на час свог посинка и урлао, вријеђао и пријетио дјеци, поручујући им да нико не смије да дира његово дијете.

Поводом ових навода "Курир" је контактирао Министарство просвјете, као и Управу школе. Учитељица Јасмина Вуловић је рекла да она не жели да коментарише овај случај и да је цијели извјештај упутила директорки школи Оливери Корошец.

"На дан догађаја нисам била у школи, али добила сам извјештај од учитељице. Контактираћу вас кад будем упозната са свим детаљима око овога", поручила је директорка школе за "Курир".


Хитно саопштење аустријске полиције о снимку: Врло вјероватно...

Хитно саопштење аустријске полиције о снимку: Врло вјероватно...

Из Министарства просвјете су поводом овог случаја поручили сљедеће:

"Министарство просвјете је обавијештено о инциденту у ОШ Милена Павловић Барили. У свакој појединачној ситуацији реагује школа, а Министарство просвјете ће пратити поступање школе у овом случају и пружити сву неопходну подршку у поступању. Министарству се нису обраћали родитељи из ове школе".

Такође писали су и Слобиној супрузи Јелени Радановић која није одговорила, али је за медије поводом овог случаја истакла да је прича о инциденту небулозна, а да је њен супруг отишао у школу како би измирио посинка и једног његовог школског друга како би наставили да се лијепо друже, иако се стално свађају јер су дјеца.

Истакла је и да мајке дјеце из школе праве драму јер га домар није легитимисао и да је њима прича забавна јер је у питају Слоба Радановић.

Међутим, једна од мајки чије дијете иде у одјељење са посинком фолк пјевача за медије је испричала другачије.

"Све се одиграло 27. марта, када је дјечаков очух упао у одјељење и својим бахатим понашањем преплашио, па чак и расплакао дјецу. Очух је ушао у школу и рекао портиру да га је звала учитељица и да долази због свог сина. Нико га није легитимисао, апсолутно ништа, а пракса је да портир стално тражи личну карту, па онда сачекаш док он не позове ту особу код које ти желиш да идеш. Дакле, не може тако лако да се уђе у школу. Али изгледа да тај човјек може. Дјеца су рекла да је био зајапурен, бијесан, уносио им се у лице и говорио је: 'Буде ли неко нешто рекао мом Луки, завршиће овако', бахатио се, псовао. Оглушио се и на учитељичине молбе да изађе, свађао се с дјецом. Дјевојчице су се уплашиле, учитељица се тресла, нека дјеца су плакала од страха", објаснила је саговорница за "Нову".


Гдје је брат малене Данке Илић?

Гдје је брат малене Данке Илић?

Како је даље навела, дјечак је позвао очуха јер се тог дана кошкао са другим дјечацима.

"Нама су дјеца, као и учитељица, пренијели да је током наставе тог дана поново кренуло кошкање међу дјецом, на бази увреда и псовки између четири дјечака, међу којима је био и тај дјечак. У том тренутку када се изнервирао, питао је учитељицу да оде у тоалет. Али умјесто у тоалет, из сале за физичко, отишао је до учионице да би узео мобилни телефон и позвао Слобу да дође и покаже свима ко је он и да припријети (овим се само дијете послије хвалило демонстрирајући силу) па је убрзо Слоба упао на час. А учитељица је додатно напоменула Представнику родитеља, да је он, приликом одласка да телефонира, понио са собом зашиљену оловку. Ето, то је све што ми сви знамо", рекла је она.

Забринута мајка запитала се зашто Радановићев уопште долази у школу.

"Било је проблема с њим и у претходној школи, тако су барем његови родитељи рекли, односно мајка на првом родитељском састанку на ком се појавила. Од тада их нико није видио, три године нема ни оца ни мајке у школи. Зашто уопште долази његов очух у школу, кад дете има родитеље", рекла је она.

Поред ове мајке, још неколико родитеља је писало медијима поводом овог инцидента у ком су истакли своју бригу за безбједност своје дјеце.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Центар дана

 • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.