Napravila haos

Sofija Vergara slikom iz mladosti izazvala pometnju

 • Izvor: B92
 • 02.09.2022.13:31

Sofija Fergara (49) je postavila svoju fotografiju kada je bila mlada i bukvalno napravila haos na mrežama.

Fotografija koja je prije tridesetak godina nastala na Bahamina izazvala je veliku pažnju.

"Imaš status boginje", "Savršena si, uvijek si bila!", "Kakva ljepotica", "I danas si isto tako savršena", "Kraljica", komentarisali su sliku na kojoj pozira u atraktivnom bikiniju.

Ono što se svi možemo da složimo jeste zvijezda serije "Moderna porodica" izgleda podjednako dobro i na pragu šeste decenije i iako nekad pretera u slatkišima i hrani, kaže da zna da se vrati na pravi put:

"Nemam više dvadeset godina, i znam da vježbanje čini razliku. To se najbolje vidi kod muškaraca i žena koji vježbaju. Stvari se počinju mijenjati i jedino što mogu da uradim je da odem da vježbam", izjavila je Vergara.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Kriminalistička serija smeštena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.