ATV

Даница Крстић

Српска пјевачица прву брачну ноћ провела сама: Он је остао с мојом кумом

 • Извор: Агенције
 • 22.11.2023. 08:07

Пјевачица Даница Крстић након свадбе отворила је душу и шокирала је детаљима из прве брачне ноћи.

Она ће ову годину свакако памтити по најљепшем дану када је изговорила судбоносно "да", а упркос вјенчању, Даница је открила да је код ње све и даље непромијењено.

"Апсолутно се ништа није промијенило јер сам са супругом живјела већ 4 године заједно. Дуго се знамо, и то посматрам као папир, али био је ред, требало је да се прави журка, а ми Срби волимо велика весеља. Морали смо да направимо једну велику журку за породицу и пријатеље", рекла је Даница за "Гранд".

Пјевачица је нагласила да се заправо удала како би могла да направи журку.

"Па како другачије? Шалу на страну, Никола и ја смо иначе јако опуштени приватно и не оптерећујемо се много због тих ствари, али због породица. Ја сам јединче, али много волим журке. Немам често прилику да будем на њима, али волим и да их организујем. И лијепо смо се провели", признала је.


Загребачка полиција о осуђенику који је побјегао из суда у Бањалуци: Нисмо га могли ухапсити

Загребачка полиција о осуђенику који је побјегао из суда у Бањалуци: Нисмо га могли ухапсити

Даница ће сигурно дуго памтити сјајну атмосферу са свог великог свадбеног весеља, али и по једном неугодном осјећају на крају вечери.

"У суштини памтим само то да је била добра журка јер сам трчала на све стране око гостију и колега. Нисам могла да се скрасим и да узмем да ђускам или да се зезам на подијуму већ смо морали да испоштујемо и протокол, сад се смиј, сад се сликај, сад иде вјенчање. Био је велики неред у мојој глави, али знам да су ме ноге бољеле једно седам дана послије вјенчања од ђускања, скакања и летења на све стране. Само ми је битан тај осјећај да нам је свима било пријатно, весело и забавно", испричала је Даница.

С обзиром да је презадовољна проводом на свадби, Даница је најавила организовање још једне забаве у марту.

"Када буду Младенци, тада правимо још једну журку", рекла је пјевачица кроз осмијех.

Даница је прву брачну ноћ по сопственом признању преспавала, а открила је и шта је радио њен муж.

"Како сам дошла кући, ја сам скинула шминку, размонтирала се и заспала. Он је остао са мојом кумом. Они су били будни до 4 ујутру, ја до 2, као није ме било… Газила сам претходно по петама јер стопала нису постојала", признала је Даница уз смијех и истакла да није било ни бројања новца, традиционалног новог спрског свадбеног обичаја:

"Не, ја сам рекла да то не долази у обзир. То можемо да радимо само кад се ја одморим. Уосталом, нисмо ни правили свадбу ради новца, већ ради провода".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 09:00 Серија: Превртљиво срце (Р)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:45 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:00 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина