Starleta

Stanija raspisala "konkurs" za dečka: Ima jedan uslov

 • Izvor: Telegraf.rs
 • 15.04.2023. 14:25

Starleta Stanija Dobrojević nakon raskida sa rijaliti učesnikom Marko Markovićem nije baš imala sreću u odabiru emotivnih partnera, a sada je raspisala i javni konkurs za dečkom sa jednim posebnim zahtjevom.

Naime, Stanija trenutno uživa u Kini i svakodnevno kači fotke iz šopinga, restorana i obilaska grada, a u svemu tome očigledno joj fali muškarac.

"Tražim dečka bilionera! Pod hitno!", napisala je Stanija na svom Instagram storiju.

Očigledno je da se starleta ozbiljno istrošila na putovanju, pa se odmah dala u potragu i "riješi" svoje stanje.

Podsjetimo, kako se spekulisalo prethodnih mjeseci popularnoj starleti se udvara milioner iz Amerike, rodom iz Srbije, i nvodno je spreman da učini sve kako bi je osvojio.

Iako to nikada nije potvrdila, ali ni demantovala svojom najnovnijom objavom sve je nezvanično potvrdila i otkrila da je sama, kao i da joj je potreban muškarac, ali s zahtjevom koji mora da ispuni - da je bilioner.

 • 14:00 Serija: Prevrtljivo srce (R)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 15:00 Tet a tet (R)

  Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti? Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

 • 16:00 Autošop magazin (R)

  Specijalna emisija posvećena automobilizmu i auto-industriji, aeornautici, digitalnim tehnologijama i saobraćaju. Sve što ste željeli da saznate o automobilima.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.